Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet csókolgatni egy lány arcát, ha smink van rajta?
Igen a smink egy falat képez a punciban, és nem lehet vele semmit csinálni...
öcshéééémm.. az ilyen kérdésekre csak 2 kérdeznék! : Hogyan és MIÉRT???? fogalmazódik meg ez valakiben??????
ugyan már mindent csinálhatsz
a száján ami van max a farkadon lesz, de nem kell ebből ekkora gondot csinálni, N
Utolsó: azért nem mindenki.. pl. én sem. :)
20/L
Szeirntem érthető a kérdése, csak a nők szertnének ködösíteni, mert sok smink nélkül sehogy se néz ki, és pont leszarják, hogy neked milyen keserű kemikáli magy a szádba bele. A lényeg, hogy el tudják adni magukat valahogy, vakolattal.
Én is elgondolkodtam már ezen. Régebben paliként még tinikoromban raktam ilyen korrektor ganét a pár kis pattanásra amikor volt, és kóstoltam ezt a mocskot. Hát a szagátol is megdögleni, nemhogy az ízétől. Gondolhatod milyen ótvar lehet ezt nyalogatni. Ovis koromban /tudom faszvagyok, de mókából kirúzsoztam magam/ hát az is egy okádalom volt ízügyileg. Zavaró nagyon. Pár éve beszélgettem egy nővel, és az olyan volt,hogy mint egy maszk olyan alapozó és sminkréteg volt a kedves pofáján, két lépés távoltságra áltam tőle, de majd megfulladtam a szagától ,amit az a kemikália vacak áraszt.
Csókolgatni tehát lehet, csak /szerintem fortelem/ ők meg pont leszarják, hogy te mit érzel.
Én csakis maximum egy végony szemkihúzásos lányt választanék, aki nem használ sminket, ápolt a bőre és normálisan egészségesen él. Az nem fullasztó, nem mételyez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!