Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet csókolgatni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet csókolgatni egy lány arcát, ha smink van rajta?

Figyelt kérdés
Már rengeteg lányon van smink. Azt szeretném tudni, hogy hogyan lehet őket puszilgatni, csókolgatni az arcát, orrát, szemhéját, homlokát, körbe mindent így, nem zavaró? Észre lehet venni az alapozót, meg miegymást, amit magukra kennek? Ha netán szexre kerül a sor, előbb levakarják magukról a sminket, vagy azzal együtt szeretkeznek? Akadályoz valamit a smink?

2013. máj. 12. 16:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ajjaj bele ne haljatok... nyilván mérgező amit a bőrére ken... OSTOBÁK. aki ennyire nem ért a dologhoz minek ír ide? én fiú létemre tudom, h ez olyan gyakorlatilag mint egy krém. az arckrémbe is belekötsz?

a púder az meg púder. max olyan mintha kis hintőpor menne a szádba. Belehalni nem fogsz.

Sztem aki ezen aggodalmaskodik az 15 éves tutira nem múlt el.

Azt meg ne várjátok már el h miattatok legyne igénytelen a nőtök is, csak mert ti aok vagytok. Vagy akkor keressetek egy olyat.

20/F

2013. máj. 17. 19:59
 12/12 anonim ***** válasza:

én rakok az arcomra alapozót és púdert is. a szemöldököm is festem, a szemem-szempillám és a számat is. engem a barátom akkor is megcsókol ha így ki vagyok festve :D az arcomat is puszilgatja. a számat pedig akkor is csókolja ha éppen erős pink rózsaszínre festem :D utána meg csak nevetek rajta mert tiszta olyan lesz :) és hiába mondom hogy ne csókoljon meg így, vagy majd leszedem előtte mielőtt megcsókol, azt mondja hogy majd ő leszedi :)

17/l

2015. szept. 15. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!