Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet csókolgatni egy lány arcát, ha smink van rajta?
ajjaj bele ne haljatok... nyilván mérgező amit a bőrére ken... OSTOBÁK. aki ennyire nem ért a dologhoz minek ír ide? én fiú létemre tudom, h ez olyan gyakorlatilag mint egy krém. az arckrémbe is belekötsz?
a púder az meg púder. max olyan mintha kis hintőpor menne a szádba. Belehalni nem fogsz.
Sztem aki ezen aggodalmaskodik az 15 éves tutira nem múlt el.
Azt meg ne várjátok már el h miattatok legyne igénytelen a nőtök is, csak mert ti aok vagytok. Vagy akkor keressetek egy olyat.
20/F
én rakok az arcomra alapozót és púdert is. a szemöldököm is festem, a szemem-szempillám és a számat is. engem a barátom akkor is megcsókol ha így ki vagyok festve :D az arcomat is puszilgatja. a számat pedig akkor is csókolja ha éppen erős pink rózsaszínre festem :D utána meg csak nevetek rajta mert tiszta olyan lesz :) és hiába mondom hogy ne csókoljon meg így, vagy majd leszedem előtte mielőtt megcsókol, azt mondja hogy majd ő leszedi :)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!