Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy itt magatokra ismertetek egy kérdésben?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy rólatok szólt a kérdés.
Ha igen, mit csináltatok?
2013. jún. 18. 22:27
1/11 anonim válasza:
persze...pl csefy bu.zi? kicsoda csefy?
2/11 anonim válasza:
Volt. Arra voltak kíváncsiak, hogy reptoid vagyok-e. Hát a jó édes nénikéjüket, azt! :D
3/11 anonim válasza:
@csefy
Mindenkinek jár 15 perc hírnév.
Legalább is ezt mondják.
5/11 anonim válasza:
Uhh, első ez fájt..:D Egyszer megtaláltam magam, egy lány akart volna összejönni velem, miután én pár próbálkozás után feladtam nála. Pár nap utána végül kiböktem neki, de nem piszkáltam vele, vicces volt, még anno válaszoltam is a kérdésre:DD
6/11 anonim válasza:
igen, valahogy így szólt:
dugnád Navorskit?
7/11 anonim válasza:
#5 ös vagyok
Sőt, első arra a kérdésre még te is válaszoltál anno:D
8/11 anonim válasza:
Több mint száz kérdés volt egy korábbi nevemmel :D
Mind olyan,mint amilyen Csefynek.
Amúgy olyan is volt,hogy ismerkedtem valakivel és ő tett fel kérdéseket,de azokról tudtam,mert linkelte.
10/11 anonim válasza:
Igen, valaki egyszer írta hogy találkozott a világ legjobb pasijával egy buliban a pénztárnál.
Na én voltam a pénztáros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!