Volt már hogy magatokra ismertetek itt az oldalon egy
kérdésben?
Figyelt kérdés
valaki kérdezett valamit, és rájöttetek hogy rólatok szól, veletek kapcsolatos... esetleg valaki olvasta a kérdést, és rájött hogy róla szól, majd kérdőre vont?
vagy kicsi a valószínűsége hogy ilyen történjen?:D
2009. ápr. 10. 15:37
1/10 anonim válasza:
nem volt még ilyen
de szrintem elöfordulhat
van esélye bár nem tul nagy
2009. ápr. 10. 15:41
2/10 anonim válasza:
olyan volt ami akár én is lehettem volna.de nem vszínű h.én voltam...
2009. ápr. 10. 15:43
3/10 anonim válasza:
igen volt már pár ilyen kérdés, főleg önismeretben meg babák témakörben
2009. ápr. 10. 16:00
4/10 anonim válasza:
magamra még nem, de az egyik hozzászólóra már megesett, hogy igen.
2009. ápr. 10. 17:26
5/10 anonim válasza:
Az egyik kérdésre azt hittem, hogy rólam szól. Írtam is a kérdés feltevőjének egy privát e-mailt, de kiderült, hogy nem rólam szól, habár ugyanolyan helyzetben voltam. Egyébként amikor túl konkrétan teszek fel kérdést a szex-szerelem témakörben mindig félek, hogy mi lesz, ha ráismer a másik, akiről felteszem, de nem hiszem, hogy ő látogatná az oldalt.
2009. ápr. 10. 20:46
6/10 anonim válasza:
Ilyen még nem volt, olyan viszont igen, hogy nem mertem feltenni egy randizós kérdést, mert ha magára ismert volna az illető, ha olvassa.
2009. ápr. 11. 11:33
7/10 anonim válasza:
Magamra nem ismertem,de masra igen,tudtam,hogy ki tette fel a kerdeset es azt is,hogy kirol szolt,mivel a baratnom tette fel es megkerdeztem tole.
2009. ápr. 11. 20:38
8/10 anonim válasza:
volt olyan, hogy azt hittem, rólam írt, de sose mertem rákérdezni, hogy tényleg én vagyok -e a szóban forgó személy... így aztán nem derült ki az igazság.
de a kérdés valahogy úgy szólt, hogy "van egy lány, akivel már régebb óta msnezek, de eddig nem mertem közeledni hozzá, mert volt barátja, vagy mert..." - nem akarom az egészet leírni. Én meg azon izgultam: csak nehogy én legyek...
Amúgy szerencsére a közeli barátaim, vagy ismerőseim közül nem igen jár föl senki erre az oldalra :D Én meg nem leszek olyan hülye, hogy reklámozzam :P
2009. ápr. 11. 23:47
9/10 anonim válasza:
Te most ezt tőlem kérdezed?Tényleg hozzám beszélsz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!