Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem bírom tovább! Hogy tegyem magam túl rajta? Öngyilkos akarok lenni!
Figyelt kérdés
Van egy srác akibe 5 éve szerelmes vagyok,de nem viszonzott.Régebben még kicsit jóban is voltunk,de kb 1 éve folyamatosan köcsög velem,folyton megbánt,visszautasít és most nyilvánosan megalázott. Kért tőlem meztelen képet és azt mondta,hogy akkor ad egy esélyt. Tudom,hogy hülyeség volt,de elküldtem neki,aztán a másnapi szülinapi buliján lefeküdtünk.nekem ez volt az első és nagyon jó volt és rettentően szeretem.Soha nem szerettem így ezelőtt még senkit. De ő elküldte a fotót a haverjainak és elmondta,hogy lefeküdtünk és nyilvánosan elküldött a francba,mikor elmondtam neki részegen,hogy mennyire szeretem. Tudom,hogy hülyeségeket csináltam,de már nem bírom tovább.Hogy tegyem magam túl rajta??? Ennek ellenére még mindig bolondulok érte. Talán az lenne a legjobb ha nem lennék és akkor nem fájna.2013. jún. 18. 20:45
11/22 A kérdező kommentje:
17
2013. jún. 18. 20:56
12/22 anonim válasza:
17 évesen ne öld meg magad. Hidd el, mindig mondják, hogy lesz rosszabb is. Nálad szerintem ettől rosszabb nem lesz. Én erre úgy tekintenék, hogy megjártam a poklot és vége :D Azthiszem a Simpson családban volt, hogy Isten azt szeretné ha szottyos öregemberként halnánk meg vénségünkben. De mondom, szeretünk, én meg főleg szeretlek. Tedd meg értem hogy nem csinálsz butaságot.
13/22 anonim válasza:
csak magad okolhatod mindenert, osztom az elso velemenyet
14/22 anonim válasza:
Csak azt kaptad, amit megérdemeltél! Akinek a bunkók kellenek az ne csodálkozzon az ilyesmin, Fogsz te ennél még nagyobbat is szívni.
15/22 anonim válasza:
#7: örülök a megvilágosulásodnak.
16/22 anonim válasza:
gondolj arra hogy hogy megalázott, sőt pereld be, mert szétosztogatta jogtalanul a képeidet (bár nem tom ha te küldted neki mennyire bűn, vagy hogy bizonyítod)
a lányok egyébként kész röhejek, ilyenekre buknak
19/22 anonim válasza:
Ne add alá a lovat,azzal,hogy látja,hogy kiborít.
Egy ilyen paraszt miatt meg különben se tegyél ilyet.
Nem ér annyit.
20/22 anonim válasza:
jó nagy paraszt, ez sem elég neked, hogy kiábrándulj belőle? Te vagy az a nőtípus, aki később szó nélkül fogja tűrni, ha veri a férje. Szedd össze magad és legyen tartásod, én pl tuti elhíresztelném h kicsi a p*cse és gyorstüzelő :D 26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!