Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem bírom tovább! Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem bírom tovább! Hogy tegyem magam túl rajta? Öngyilkos akarok lenni!

Figyelt kérdés
Van egy srác akibe 5 éve szerelmes vagyok,de nem viszonzott.Régebben még kicsit jóban is voltunk,de kb 1 éve folyamatosan köcsög velem,folyton megbánt,visszautasít és most nyilvánosan megalázott. Kért tőlem meztelen képet és azt mondta,hogy akkor ad egy esélyt. Tudom,hogy hülyeség volt,de elküldtem neki,aztán a másnapi szülinapi buliján lefeküdtünk.nekem ez volt az első és nagyon jó volt és rettentően szeretem.Soha nem szerettem így ezelőtt még senkit. De ő elküldte a fotót a haverjainak és elmondta,hogy lefeküdtünk és nyilvánosan elküldött a francba,mikor elmondtam neki részegen,hogy mennyire szeretem. Tudom,hogy hülyeségeket csináltam,de már nem bírom tovább.Hogy tegyem magam túl rajta??? Ennek ellenére még mindig bolondulok érte. Talán az lenne a legjobb ha nem lennék és akkor nem fájna.
2013. jún. 18. 20:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
17
2013. jún. 18. 20:56
 12/22 anonim ***** válasza:
17 évesen ne öld meg magad. Hidd el, mindig mondják, hogy lesz rosszabb is. Nálad szerintem ettől rosszabb nem lesz. Én erre úgy tekintenék, hogy megjártam a poklot és vége :D Azthiszem a Simpson családban volt, hogy Isten azt szeretné ha szottyos öregemberként halnánk meg vénségünkben. De mondom, szeretünk, én meg főleg szeretlek. Tedd meg értem hogy nem csinálsz butaságot.
2013. jún. 18. 21:00
 13/22 anonim ***** válasza:
28%
csak magad okolhatod mindenert, osztom az elso velemenyet
2013. jún. 18. 21:10
 14/22 anonim ***** válasza:
72%
Csak azt kaptad, amit megérdemeltél! Akinek a bunkók kellenek az ne csodálkozzon az ilyesmin, Fogsz te ennél még nagyobbat is szívni.
2013. jún. 18. 21:17
 15/22 anonim ***** válasza:
#7: örülök a megvilágosulásodnak.
2013. jún. 18. 21:39
 16/22 anonim ***** válasza:
93%

gondolj arra hogy hogy megalázott, sőt pereld be, mert szétosztogatta jogtalanul a képeidet (bár nem tom ha te küldted neki mennyire bűn, vagy hogy bizonyítod)

a lányok egyébként kész röhejek, ilyenekre buknak

2013. jún. 18. 21:46
 17/22 walk w1th mee ***** válasza:
első xDDDDDDDDDDD
2013. jún. 18. 22:00
 18/22 anonim ***** válasza:
Úgy kell neked...
2013. jún. 18. 22:07
 19/22 anonim ***** válasza:

Ne add alá a lovat,azzal,hogy látja,hogy kiborít.

Egy ilyen paraszt miatt meg különben se tegyél ilyet.

Nem ér annyit.

2013. jún. 18. 22:12
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
jó nagy paraszt, ez sem elég neked, hogy kiábrándulj belőle? Te vagy az a nőtípus, aki később szó nélkül fogja tűrni, ha veri a férje. Szedd össze magad és legyen tartásod, én pl tuti elhíresztelném h kicsi a p*cse és gyorstüzelő :D 26F
2013. jún. 18. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!