Öngyilkos akarok lenni mit tegyek ellene?
Próbálj változtatni az életfelfogásodon, világnézeteden!
Koncentrálj a jó dolgokra, tartsd azokat szem előtt, lásd meg a szépet, légy hálás és örülj annak amid van. A rossz dolgokból vond le a tanulságot, és aztán ne foglalkozz velük. Élvezd az életed, amíg lehet. Keress hobbit magadnak, töltsd ki hasznos, kellemes dolgokkal a szabadidődet.
Egy idő után érezni fogod a változást, hozzáállás kérdése! Tapasztalatból mondom.
Szia! :)
Minden ember életében vannak nehéz időszakok, hát, te most éppen egy ilyenben vagy benne. Nekem ez az idézet nagyon tetszik:
Az ember valahogy talál módot arra, hogy túlélje élete legborzalmasabb élményeit. Valahogy eltelnek a napok, egyik a másik után, és összetörve, elkeseredetten, de csak megyünk tovább. Telnek a napok, és mi csak sodródunk velük, néha megdöbbenve, hogy még mindig élünk.
17 éves vagy. Előtted van még annyi lehetőség és annyi, de annyi dolog, amit még át kell élned. Fiatal vagy és ezt ki kell használnod, nem máskor, hanem most.
A bukás dologhoz annyit tennék csak hozzá, hogy itt van rá a nyarad, vedd a fáradtságot és szedd össze magad. A matek nekem sem ment / megy, érdemes segítséget kérni, komolyan.
A barátod elhagyott. nagy dolog. Ki fogod heverni, ne foss.
A jövőddel kapcsolatban pedig, szerintem normális, hogy elképzelésed sincsen és kilátástalannak érzed, de ennek idővel meg kell változnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!