Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek bejönnek az emoboyok?

Figyelt kérdés
Először is, nem az a fajta vok hogy festem magam meg sírok meg vágdosom magam, csak olyan a hajam meg úgy öltözök, de semmi dúrva. csajok? vélemény?
2009. okt. 11. 16:58
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Hát igen, az emo stílust ált vagy szeretik, vagy utálják az emberek, alig van átmenet... nekem tényleg nem számít, hogy emós vagy sem, azért kértem, hogy mutass képet. Amúgy csinoska vagy, ha úgy 10 évvel fiatalabb lennék, lenne nálam esélyed :)
2009. okt. 12. 02:11
 22/33 capslock ***** válasza:
Na igen :) Szerintem is csini,helyes srác vagy... Most lennék még egyszer 15... :(
2009. okt. 12. 10:37
 23/33 anonim ***** válasza:

amikor olvastam a kérdést azt, hittem, hogy nagyon durván nézel ki... múltkor láttam egy emo párt és először azt hittem, hogy két csaj smárol...de rájöttem, hogy az egyik pasi :O

de te nem nézel ki rosszul, helyes arcod van, a kivasalt haj is elég jól áll, de hozzám fiatal vagy :)

2009. okt. 12. 12:35
 24/33 anonim ***** válasza:
3 alapkövetelmény nálam: magas legyen, vékony legyen, "emos" haja legyen :P
2009. okt. 12. 13:59
 25/33 anonim ***** válasza:

cuki a képed ;)) nekem tetszik^^

am télleg nem az számít, h emo vagy nem, ha vki szeret, akkor úgy szeret, ahogy vagy ;D

2009. okt. 12. 14:34
 26/33 anonim ***** válasza:
nem jössz be, bocsi!Ha nem írtad volna, hogy fiú vagy...hát el kellene gondolkodni rajta!
2009. okt. 12. 17:01
 27/33 A kérdező kommentje:

az utolsó: lol

a többiek: köszi szépen amugy tudom h nem az számít, csak a véleményre voltam kíváncsi h úgy általánosságban elriaszt-e.

2009. okt. 12. 18:02
 28/33 anonim ***** válasza:
hmmmm...még egy képet...=) léccy:P
2009. okt. 12. 19:15
 29/33 anonim válasza:

Emo, Hát ennél még lehet hogy énis nagyobb emo vagyok:D (voltam)

Nem Tipikus emo, egy Snakebite, egy fültágesz és real emo lennél:D

2009. okt. 26. 12:32
 30/33 anonim ***** válasza:
emoboyok? pfff.. esetleg nem lehet leírni, hogy emo-s fiúk, vagy hasonló? .. és úgy látom csak divatmajomságból "emozol"... hát >egyáltalánnem< xD
2009. okt. 26. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!