Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek bejönnek az emoboyok?
amúgy az emo lényege pont az élni akarás lenne, és CSAK a pózerek vágdossák magukat mert ezt hallják a fókuszban, és már egyből azt hiszik h ettől lesznek emok. Marhára nem, néznének inkább utána :@@@@@@@@@@
mindegy nem fogok itt mindent teleoffolni :D valakinek bejövök, valakinek nem. ennyi.
Izé....nem tipikusan az esetem az emo srácok,de kitudja lehet hogy egyszer az lesz?!Nem utálom őket,meg semmi.Elfogadom,szabad ország azt csinálnak/csináltok amit akartok...az már más dolog h nekem ez nem tetszik:)
14/L
úgyértem ha az lennék akkor a fiúktól kérdeztem volna de a kérdésben azvan h a csajoktól :P
bocsi nemtudok írni xD
nem attól függ, igazadvan. Arra voltam kíváncsi, hogy általánosságban tetszik-e a stílus a csajoknak.
[link] itt van egy képem. (16vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!