Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fijjúk! Nektek bejönnek a vastagab combú. Fenekü. lábú lányok?
Attól függ. Kihez mi illik :) Ha egy lány, aki gyönyörű és felszed pár kilót, lehet, hogy nem lesz szép. Viszont van, aki csak akkor igazán formás, ha nem kínozza magát. Ha jól érzed magad a bőrödben, máris szexi vagy. Légy kedves, és kedvességet kapsz vissza. Szeress, és szeretni fognak. :)
18/F
Kérdező, ilyesmire gondolsz, mint ő? http://www.youtube.com/watch?v=VMxyZQfMmM4&feature
Csak, mert gondolom képpen könnyebb. :)
Fiúk, akik nemet mondtatok, ha megnézitétek a videót változik a véleményetek? Csak azért linkeltem, mert nekem tetszik, és szerintem ilyesmire gondolhatott a kérdező és nem a csúnyán elhízott lányokra. Persze nem akarom rátok eröltetni a véleményemet. :)
Nem érdekel mások véleménye, de Nekem az olyan Nök mint a videóban is szereplö, iszonyatosan bejönnek.
Nem tudom a miértjét, de mindig is a husibb Nök voltak a gyengéim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!