Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek bejönnek az emoboyok?
Figyelt kérdés
Először is, nem az a fajta vok hogy festem magam meg sírok meg vágdosom magam, csak olyan a hajam meg úgy öltözök, de semmi dúrva. csajok? vélemény?2009. okt. 11. 16:58
1/33 anonim válasza:
Nekem inkább a Vin Diesel típusúak jönnek be
4/33 A kérdező kommentje:
oké csak a vélemény miatt kérdeztem :P
maradok az emogirleknél..
2009. okt. 11. 17:39
5/33 anonim válasza:
Imádom az emo boyokat!! :D Hülyeségen kívül, ők a zsánereim♥ :P =)
6/33 capslock válasza:
Imádom őket! Én nem vagyok emo-s,de nagyon tetszik ez a stílus a pasikon :)
Am aki vagdossa magát meg ilyenek,az sztem nagyon beteg...Örülök,hogy nem vagy ilyen :S
Ja...még valami:
7/33 anonim válasza:
ma 18:03
Ezeket a sebeket....bizony össze kéne varrni!
8/33 anonim válasza:
ma 18:03
ez undorító :S hogy lehet egy ember ilyesmire képes :(
9/33 anonim válasza:
Bocs de nekem az igazi férfiak jönnek be, nem a b*zis fiúcskák!
10/33 capslock válasza:
18:03-as vagyok.Hát elég undorítóak a képek.Ilyen téren a mi kis emo-ink le vannak maradva hála Istennek (vagy csak én nem találkoztam még ilyennel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!