Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha hiányzik a múlt a jelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hiányzik a múlt a jelen szar, jövő meg bizonytalan olyankor mi van?

Figyelt kérdés
és ahogy telnek az évek, azt veszem észre hogy egyre szarabb az élet
2013. jún. 15. 23:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

mindehol sz@r az élet :D

engem érdekes, nem támadtak be... mondjuk nem is szoktam éjjel egyedül flangálni.

viszont múltkor a Széchenyi-téren az egyik bolt ajtajából egy öreg néni rózsaszín hálóingben, macival a kezében integetett... hmmm :D

2013. jún. 15. 23:46
 22/33 Zakathol ***** válasza:
#20: Hol látsz te itt demokráciát bakter?! Jó reggelt kívánok, az már magyarországon rég elfogyott...
2013. jún. 15. 23:46
 23/33 anonim ***** válasza:

"Pécsen tényleg egyre sz@rabb az élet"

Ez így van a pécsiek többsége számára, szóval nem kellett volna mosoly smiley-t tenni utána.

2013. jún. 15. 23:47
 24/33 anonim ***** válasza:

#21: kísértetet láthattál? :)

vagy csak részeg voltál? :D

2013. jún. 15. 23:48
 25/33 anonim ***** válasza:

"Ez így van a pécsiek többsége számára, szóval nem kellett volna mosoly smiley-t tenni utána."

Sírva vígad a magyar!

2013. jún. 15. 23:58
 26/33 anonim ***** válasza:

"#20: Hol látsz te itt demokráciát bakter?! Jó reggelt kívánok, az már magyarországon rég elfogyott."

Szerintem soha nem is volt. Habár a demokráciát a létező legsz@rabb államformának tartom.

2013. jún. 15. 23:59
 27/33 anonim ***** válasza:

24-es, bár az lett volna, vagy valami cucc hatása

de sajnos nem :D

2013. jún. 16. 00:01
 28/33 anonim ***** válasza:

"Attól függ, hogy milyen lenne az a diktatúra."

Antiliberális, antiglobalista, konzervatív nacionalista, de nem fasiszta. :-P

2013. jún. 16. 00:02
 29/33 anonim ***** válasza:
A múlton változtatni már nem tudsz,a jelenre rdemes koncentrálni(sztem)
2013. jún. 16. 03:52
 30/33 anonim ***** válasza:

""#20: Hol látsz te itt demokráciát bakter?! Jó reggelt kívánok, az már magyarországon rég elfogyott."

Szerintem soha nem is volt. Habár a demokráciát a létező legsz@rabb államformának tartom."

Ha nem lenne demokrácia akkor nem írogatnátok a butaságaitokat ide. Mellesleg a demokrácia nem egy államforma...

Kikísérem magam.

2013. jún. 16. 06:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!