Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hiányzik a múlt a jelen szar, jövő meg bizonytalan olyankor mi van?
mindehol sz@r az élet :D
engem érdekes, nem támadtak be... mondjuk nem is szoktam éjjel egyedül flangálni.
viszont múltkor a Széchenyi-téren az egyik bolt ajtajából egy öreg néni rózsaszín hálóingben, macival a kezében integetett... hmmm :D
"Pécsen tényleg egyre sz@rabb az élet"
Ez így van a pécsiek többsége számára, szóval nem kellett volna mosoly smiley-t tenni utána.
#21: kísértetet láthattál? :)
vagy csak részeg voltál? :D
"Ez így van a pécsiek többsége számára, szóval nem kellett volna mosoly smiley-t tenni utána."
Sírva vígad a magyar!
"#20: Hol látsz te itt demokráciát bakter?! Jó reggelt kívánok, az már magyarországon rég elfogyott."
Szerintem soha nem is volt. Habár a demokráciát a létező legsz@rabb államformának tartom.
24-es, bár az lett volna, vagy valami cucc hatása
de sajnos nem :D
"Attól függ, hogy milyen lenne az a diktatúra."
Antiliberális, antiglobalista, konzervatív nacionalista, de nem fasiszta. :-P
""#20: Hol látsz te itt demokráciát bakter?! Jó reggelt kívánok, az már magyarországon rég elfogyott."
Szerintem soha nem is volt. Habár a demokráciát a létező legsz@rabb államformának tartom."
Ha nem lenne demokrácia akkor nem írogatnátok a butaságaitokat ide. Mellesleg a demokrácia nem egy államforma...
Kikísérem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!