Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hiányzik a múlt a jelen szar, jövő meg bizonytalan olyankor mi van?
Figyelt kérdés
és ahogy telnek az évek, azt veszem észre hogy egyre szarabb az élet2013. jún. 15. 23:03
11/33 anonim válasza:
23:05 mehet az 80-20 ban is, nagyon ritkán iszom, mert nem bírom. Úgyhogy nekem ennyi elég :)
12/33 anonim válasza:
Okés, 0.7-esből akkor 2 alkalomra elég is.:D Gondolom nem Baranya megyei vagy:(
13/33 anonim válasza:
olyankor írunk a gyakorira az élet sz@r-féle sirámokat, itt meg megápolják a többi hasonlók a lelkecskénket
vagy írnak privátot és ha közel laknak, iszunk eggyet
14/33 anonim válasza:
Megnyugtató, hogy nem csak én érzem így. :-D
17/33 anonim válasza:
Ilyenkor egy mély levegőt kellene venni, elszánni magunkat, és összefogni, szervezkedésbe kezdeni a hozzánk hasonló helyzetű nagyszámú többi emberrel a hatalom magunkhoz ragadása érdekében.
18/33 anonim válasza:
"én viszont pécsi vagyok"
Csodás, én is (részben). Egyébként tegnap olvastam arról egy cikket, hogy Pécsen tényleg egyre sz@rabb az élet. :-D
19/33 anonim válasza:
"Ilyenkor egy mély levegőt kellene venni, elszánni magunkat, és összefogni, szervezkedésbe kezdeni a hozzánk hasonló helyzetű nagyszámú többi emberrel a hatalom magunkhoz ragadása érdekében."
Bocsi de én diktatúrát akarok, a saját vezetésemmel....
20/33 anonim válasza:
19-es: lehet róla szó... ;)
Én sem rajongok a demokráciáért.
Attól függ, hogy milyen lenne az a diktatúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!