Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal akinek fóbiája van a hímvesszejtől?
Végülis meglennék vele, úgyis szűz vagyok még, amit nem csináltam az nem hiányozhat. Legalább együtt lennék egy lánnyal.
30/f
15-ös!
Mert aki még szűz és soha nem volt még barátnője, legalább megtudná, hogy milyen érzés PÁRKAPCSOLATBAN lenni. A párkapcsolat nem az első szextől kezdődik.
11-es voltam.
Kérdező!
Ha tényleg csak ennyi a problémád, de amúgy egy átlagos lány vagy, akkor nincs minden veszve. A szerelem nem az ágyban kezdődik! Először ismerkedés, randi, egyebeket, és ha tényleg szeret, akkor megérti, hogy van egy kis gond. De lehet, hogy ezt a problémát pusztán az is orvosolja, hogy szerelmes vagy az illetőbe, és egyedül az övétől nem fogsz undorodni. Ha meg ennél komolyabb dolog, akkor kerestek közösen megoldást.
Amennyiben ott hagy miután ez kiderült, akkor nem szeretett igazán.
20/L
#18, vagy egyszerűen csak hozzátartozik a szex nála a kapcsolathoz. Én pl. nem járnék, mert alapigényem a naponta-kétnaponta szeretkezés, és ezzel nem tudok mit kezdeni, de nem is akarok.
Egyébként elgondolkodtatok már azon, hogy pontosan mi is különböztet meg egy nagyon jó barátságot egy párkapcsolattól? (Nekem az a tapasztalatom a környezetemben élőkből, hogy két dolog: a párkapcsolatban kevesebb intim/kényes dolgot beszélnek meg, viszont többet szeretkeznek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!