Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok olyan lánnyal akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal akinek fóbiája van a hímvesszejtől?

Figyelt kérdés
Férfi nemiszerv fóbiája van.... és.... nem bír ránézni, meg ilyenek egy lány... járnátok vele?
2013. jún. 15. 18:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Végülis meglennék vele, úgyis szűz vagyok még, amit nem csináltam az nem hiányozhat. Legalább együtt lennék egy lánnyal.

30/f

2013. jún. 15. 18:53
 12/19 A kérdező kommentje:
pánikba esik és hgányos ingere lesz. ... igen.... meg hát banánt is ezért nem eszi...
2013. jún. 15. 18:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem járnék.
2013. jún. 15. 18:59
 14/19 anonim ***** válasza:
#11: Pacsi!
2013. jún. 15. 19:04
 15/19 anonim ***** válasza:
És mégis mi értelme lenne bárkinek is járnia egy kapcsolatra alkalmatlan, minden bizonnyal pszichésen beteg, furcsa lánnyal "járni"? Hogy facebookon kint legyen, hogy kapcsolatban? Inkább menjen orvoshoz.
2013. jún. 15. 19:12
 16/19 anonim ***** válasza:
17%

15-ös!

Mert aki még szűz és soha nem volt még barátnője, legalább megtudná, hogy milyen érzés PÁRKAPCSOLATBAN lenni. A párkapcsolat nem az első szextől kezdődik.

11-es voltam.

2013. jún. 15. 19:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Bocs de nem tűnsz túl tapasztaltnak te sem a kapcsolatok terén. Az, hogy nem azzal kezdődik egy kapcsolat, az egy dolog. De hogy behány a pénisztől az már nem kicsit gáz. És ezért nem eszik banánt? Fogat se mosson akkor, virslitől meg egyenesen meneküljön. Továbbra is tartom magam, hogy nőjön fel/menjen orvoshoz/ ha fiatal, akkor meg ne kérdezzen baromságokat.
2013. jún. 15. 19:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha tényleg csak ennyi a problémád, de amúgy egy átlagos lány vagy, akkor nincs minden veszve. A szerelem nem az ágyban kezdődik! Először ismerkedés, randi, egyebeket, és ha tényleg szeret, akkor megérti, hogy van egy kis gond. De lehet, hogy ezt a problémát pusztán az is orvosolja, hogy szerelmes vagy az illetőbe, és egyedül az övétől nem fogsz undorodni. Ha meg ennél komolyabb dolog, akkor kerestek közösen megoldást.

Amennyiben ott hagy miután ez kiderült, akkor nem szeretett igazán.

20/L

2013. jún. 15. 19:22
 19/19 anonim ***** válasza:

#18, vagy egyszerűen csak hozzátartozik a szex nála a kapcsolathoz. Én pl. nem járnék, mert alapigényem a naponta-kétnaponta szeretkezés, és ezzel nem tudok mit kezdeni, de nem is akarok.

Egyébként elgondolkodtatok már azon, hogy pontosan mi is különböztet meg egy nagyon jó barátságot egy párkapcsolattól? (Nekem az a tapasztalatom a környezetemben élőkből, hogy két dolog: a párkapcsolatban kevesebb intim/kényes dolgot beszélnek meg, viszont többet szeretkeznek.)

2013. jún. 27. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!