Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy szalmakrumpli-őrült lánnyal?
Figyelt kérdés
Akármennyit meg tudok enni...viszont egyáltalán nem hízok tőle semennyit, sőt, nagyon vékony vagyok. Mindig azt tudnám enni, de nem viszem nagyon túlzásba.
17L
2013. jún. 14. 13:34
2/13 anonim válasza:
igen, ez a legfontosabb egy kapcsolatban
egyébként én is szeretem, szóval ha te főzöd meg... :)
3/13 anonim válasza:
Hallod menj már valahova, már az előző se volt vicces.
4/13 A kérdező kommentje:
3.? első kérdésem a mai napon,mi bajod?
Köszi a válaszokat.
2013. jún. 14. 13:40
5/13 anonim válasza:
Az előbb volt egy kérdés hogy szeretitek-e a szalmakrumplit vagy ilyesmi. Mennyi az esélye?
6/13 anonim válasza:
nem, mert megenné előlem mindig..:D meg 17évessel nem járnák.
7/13 anonim válasza:
Persze. Sütnék neki szalmakrumplit, és eldugnám, csak az illata szállna és ha megtalálja es lehajol érte akkor jönne az én lakomám.:D
20F
8/13 A kérdező kommentje:
Azt nem én írtam ki. Az előbb jöttem fel...
kösz a válaszokat:)
2013. jún. 14. 13:56
9/13 anonim válasza:
Ha tényleg.nem hízik tőle,akkor miért is ne?
10/13 anonim válasza:
Az a kedvencem. Én is bármennyit meg bírok belőle enni :)
Álom nő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!