Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Sirni tudnek eskuszom.
A baratommal 2 honapja.vagyunk egyutt.Elottem kb 1 evvel 4 honapot volt egyutt egy csajjal aztan szetmentek.A lannyal azota js allandoan beszel fbn irogat neki a csaj o meg valaszol.Az utcan mindig "veletlen" osszefutnak de a baratom azt mondja hogy nem birja a csajt megis hivogatja a lany ot.Nagyon odavoltak egymasert allitolag de nekem ez mar nagyon rosszul esik.Minden nap valahogy szoba kerul a csaj koztunk es mar elegem van.Mit tudok tenni?
A baratom haverjai is mondtak neki h meg mindig odavan a lanyert...A parom nem mindig megbizhato..Lemerem fogadni hogy talalkozgat a csajjal mert az meg irogat neki hogy talalkozzanak
Arra gondoltam hogy megmondom a baratomnak h vagy letiltja facebookrol a csajt es torli a szamat vagy szetmegyunk.Ha azt mondja nem torli akkor ennyit ert a kapcsolatunk mert akkor a lany fontosabb neki mint en.
Ez jo otlet szerintetek?
De tenyleg minden nap szinte beszelgetnek.
Eloben,fbn,telefonon...
Jól gondolod igen !
Hány évesek vagytok ?
Sose zsarolj egy kapcsolatban! Én már az ilyen feltételek megszabása miatt is dobnálak.
Sokkal okosabb lenne, ha leülnétek beszélni és elmondanád, hogy mit gondolsz. Mondd el, hogy ha szeretne, akkor menjen vissza ahhoz a lányhoz. Nincs ezzel semmi gond, csak nem utólag vagy mástól kelljen megtudnod, hogy kavar a hátad mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!