Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mire jó neki? És én mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mire jó neki? És én mit csináljak?

Figyelt kérdés
Amikor picit éreztetem vele hogy tetszik akkor mintha megijedne és kicsit elkezdi azt mutatni hogy ez inkább csak barátság..és mivel ilyenkor hülyén érzem magam hogy én nyomulok ő meg ilyen én is közömbös leszek vele, de akkor meg már átvált abba hogy úgy viselkedik velem mintha a barátnője lennék..ezt miért csinálja?:S Eléggé fiatalok vagyunk még, róla tudom hogy sosem lépne ( régebben tetszettem neki, nem csinált semmit...) és nem értek semmit abból amit csinál :D Mit csináljak? Nem merem megkérdezni mit érez mert ő a legjobb barátom és..valahogy most eléggé megijedtem és összezavarodtam. 15/L
2013. jún. 10. 22:38
 1/2 anonim ***** válasza:
kérdezd már meg tőle, hogy mit akar!!! ne legyél ilyen töketlen
2013. jún. 10. 22:40
 2/2 anonim ***** válasza:

velem is hasonló :( bár nem csinál úgy mintha a baránője lennék, de ha én passzív vagyok, sokkal jobban teper, ahogy elkezdek én is érdeklődni, meghátrál.. :/

20l/21f

2013. jún. 11. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!