Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most mire jó a "barátnőmnek"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mire jó a "barátnőmnek"?

Figyelt kérdés

Az osztályban vele vagyok el a legjobban, de rajta kívül vannak sokkal jobb barátnőim. Ennek a lánynak beszéltem arról a fiúról pár szót, aki tetszik nekem. De tényleg csak pár szó volt, aztán mondta, hogy majd akkor be is jelöli a facebookon. A fiú vissza is igazolta, majd a csaj elkezdi nekem mondani a suliban, hogy a srác ráírt, meg egy-két szót beszélgettek is. Hát én olyan ideges lettem, de szerintem ezt látta is rajtam. Közben ebből semmi sem igaz, csak hogy visszajelölte a fiú. Állandóan mindenféle hülyeségeket, "álmokat" mesél nekem ez a csaj, hogy mndegyik fiú odavan érte, közben már párszor lebukott, hogy semmi sem igaz belőle. Én me bólogatok, meg mondom tényleg, de jó, mert nem nagyon akarom megbántani, mert neki én vagyok a legjobb barátnője (de nekem egyáltalán nem ő). Mostmár kezdek kiakadni rá, mert eddig nem érdekelt, hogy idegen fiúk "nem létező zaklatásairól" beszélt, de hogy már erről a fiúról is ilyen szinten "álmodozik", már sok nekem. Nem szóltam vissza semmi durvát, de látszott rajtam, hogy nem örülök neki. Aznap felhozta később is, de én tereltem a szót, mert közel voltam hozzá, hogy lekerverjek neki. Ti a helyemben mit csinálnátok?

(Azt a fiút nem ismeri egyikünk sem, vagyis nekem vannak vele közös ismerőseim.) 17/l

2013. jún. 3. 16:24
 1/5 A kérdező kommentje:
Mire jó ez neki, hogy nekem állandóan elmeséli, hogy ennyi meg annyi fiú letapizta, lesmárolta, mikor én szinte sosem beszélek neki ilyenekről, holott nekem több ilyen élményem volt, vagyis hogy hozzá még az osztályból sem szólnak hozzá a fiúk, néha hozzám jönnek oda, de akkor is beleszól mindenbe, szinte már helyettem válaszol.. nem vagyok messze attól, hogy felpofozzam egyszer, de valamikor meg tök normálisan el lehet vele beszélgetni másról.
2013. jún. 3. 16:29
 2/5 zoliba' ***** válasza:
miért pocsékolod az idődet beteges hazudozókra?
2013. jún. 3. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:

csak bántja, hogy neki nincs kiről beszélnie, téged valószínűleg körülrajonganak a fiúk,míg őt észre sem veszik... ő is olyannak akar látszani mint te, ne bántsd ezért, inkább beszéld meg vele ezeket!

20L

2013. jún. 3. 16:32
 4/5 compactegon ***** válasza:

kisebbségi komplexusát nagyzási hóborttal palástolja :D

ilyenek a zavarodott tizenévesek.

2013. jún. 3. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:
én sosem kérkedek neki egyik fiúval sem, de ő már abból is elefántot csinàl, hogy egy fiú így vagy úgy köszönt neki. Persze rögtön már "letapizta". Meg engem nem is rajonganak körül a fiúk, nem vagyok a "jó csaj" az osztályban. Az durva lenne, ha legközelebb beszólnék neki, hogy légyszi, legközelebb jobbat álmodj? Többet hozzám nem szólna?
2013. jún. 3. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!