Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz barátom? Mit csináljak? 22/ L
Még sosem volt párkapcsolatom, de már nagyon szeretnék találni egy normális pasit, viszont visszahúzódó vagyok, nem járok bulizni...
Az utcán, boltokban stb.. mindig nézem a pasikat és vannak olyanok akik tetszenek, meg normálisnak tünnek, de ilyen helyeken nem lehet ismerkedni... meg amúgy sem kezdeményeznék.
Hogyan ismerkedhetnék meg így valakivel?
Járj el táncsuliba, társas, salsa vagy bármi más oktatásra.
Ott jól lehet ismerkedni.
Szerintem a kérdező biztos nem olyan csúnya, hogy ki kellene takarni az arcát. Vagy tévedek?
Szerintem nem is azért írta az arckitakarást. Valószínűleg azért írta, hogy ne ismerhessék meg azok, akik már látták.
Valahova pedig el kell járni, keress új közösségeket, Nem is tudom. Így tényleg nem lehet ismerkedni.
Haverok, barátok? Vannak? Esetleg az ő baráti köreiből nem tudnak neked valakit szerezni?
Nekem se volt még soha barátom..
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!