Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben a helyzetben, hogy kicsit vissza álljanak a dolgok?
Figyelt kérdés
A legjobb barátomnak most épp barátnője van. Ez a lány az első barátnője. Nem vagyok féltékeny, hogy nekem nincs. Őszintén örülök, mert látszik rajta hogy azóta mindig jó a kedve, boldog. :D
A probléma az hogy mindenki mást hanyagolni kezdett. Azelőtt sokat barmultunk együtt. Mostmeg alig beszélünk. Az anyjával is épphogycsak beszél...
Már eltelt vagy 2 hónap és a dolgok maguktól nem álltak helyre. Ti mit javasoltok?
16/f
2013. jún. 10. 21:14
2/3 anonim válasza:
Gondolj bele abba hogyha neked lenne barátnőd,akkor a haverjaiddal barmulnál?
Ugye hogy nem?
Én nekem is vannak haverjaim (nincs barátnőm,nem is volt) de ha lenne egy baarátnőm és szeretném szinte minden időmet csak vele akarnám tölteni/vele tölteném el.
3/3 anonim válasza:
ha tényleg szereted és érdekel hogy mi van vele, akkor ne haragudj rá e miatt. szerintem ez teljesen normális, ízlelgeti az élet ezen oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!