Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 21éves fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 21éves fiúnak lehet 15éves barátnője?

Figyelt kérdés

2013. jún. 11. 07:30
1 2
 11/17 anonim válasza:
Igen lehet :) èn is igy kedztem tavaj a barátommal és már kicsit tõbb mint 1 éve eggyütt vagyunk :)
2013. jún. 11. 09:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést már feltetted más formában, miért írod ki ugyanazt? Szerintem majd ha 21 éves leszel, és visszanézel 15 éves önmagadra, akkor rájössz, hogy mennyivel éretlenebb voltál...Ha a srác fejével gondolkozom, esélytelen, hogy összejöjjek egy 15 éves lánnyal, persze volt már rá példa, de szerintem eléggé nagy lúzerségre vallana. Ne haragudj.
2013. jún. 11. 09:45
 13/17 whoviangirl ***** válasza:
szerintem ha egy érettebb lányról van szó, a fiú pedig tiszteletben tudja tartani azt, hogy ő még fiatalabb, akkor simán működhet. egy próbát megér:)
2013. jún. 11. 21:16
 14/17 anonim ***** válasza:
A 15 éves lány környezete, világa egészen más, mint egy 21 éves férfié. Ha tudsz kompromisszumot kötni, lehet. Ne várhatsz tőle túl sokat, és ne akarj tőle túl sokat!
2013. jún. 12. 10:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Erről beszélek, a 11-es válaszoló teljesen jó és jellemző példa:

a helyesírásából ítélve 11eskét nem az eszéért vagy a fene nagy érettségéért tartja az idősebb barátja:D:D:D

2013. jún. 12. 10:33
 16/17 Zsuchan ***** válasza:
Azért mert valaki valamit elpötyög az nem az érettségét vagy annak hiányát mutatja. ;)
2013. jún. 12. 22:13
 17/17 anonim válasza:
Szerintem semmit sem számít a korkülönbség. ;)) Nem árt jól megismerni, mielőtt össze jönnél vele. Így elkerülhető az, hogy valami gyerekes lányt szedj fel.
2013. jún. 17. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!