Mit tegyek tesóm "barátnője" ellen?
Tesóm ideköltöztette a barátnőjét,hogy 1 hónapig itt lesznek első találkozás után.
Na,lényeg az,hogy én nagyon nem akarom,hogy ez a személy itt rontsa a levegőt a lakásunkban,mert
1,)nem higiénikus
2,)csúnya
3,)pofátlan
4,)eddig egy forintot nem adott a közösbe,csupán azért van még mindig itt,mert nem találtam meg a legtapintatosabb módot,hogy miként mondhassam el neki,hogy húzzon a vérbe.
Csak a tesómat nézem.
Légyszí,rukkoljatok elő valami haditervvel,mert 2 menyecske nem fér el itt,és lassan háborús övezet alakul ki.
Valamint várom azok véleményét,akik már átéltek hasonlót.
Micsoda finom célzás a kártevők rovat!
Amit itt leírtál, azt talán a tesódnak kellene elmondani!
Ezzel egy aprócska probléma van.
Ez nem a te lakásod, hanem feltehetően a szüleidé (vagy közös). Így semmi jogod eldönteni, hogy ki maradhat és ki nem, főleg olyan roppantmód racionális indokokkal, hogy csúnya.
1: mi az, hogy nem higiénikus?
2: ehhez semmi közöd. Te talán Miss Universe vagy? A hibátlan pofik garantálják csak a boldogságot?
3: ezt hogy érted?
Te milyen jogon döntöd el, hogy ki tartózkodhat a lakásban? Te vagy a tulajdonos és te fizetsz mindent?
Mondjuk lehet az én nevemen van a lakás,lehet mindent én fizetek,lehet nem tetszik,hogy rajtam élősködnek.csak a tesóm is meg tűrt személy. Magyarul élvezeti joga van,igen.
Kihez forduljak?
Tehát a te neveden van és te fizetsz mindent. A testvéred is csak megtűröd magad mellett.
Akkor küldd el őt is, és nem kell nézned a csúnya barátnőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!