Biokill ágyi poloska ellen mennyire hatékony?
Hívjatok rovarirtót AZONNAL!!! Különben sosem lesz vége!! Nem érdemes házilag kísérletezni!! És szólni kell a szomszédoknak is, ez nem szégyen, de ha nem szólsz, átmennek a dögök hozzájuk is (menekülnek az irtószer elől) Tudom, hozzám is így került 3 hónapja. 2 irtás után most már nincs - remélhetőleg, de még mindig teafaola-felhőben alszom (bele a testápolóba, és mindenhol bekenni magad)
Utólag, utánkezelésre jó lehet a Biokill, ha pl. a szomszéd irtat.
én 2013.decemberben kaptam ágyi poloskát, a vendégem hozta magával, kihivtam az irtót, befújta a lakást, 15.000 Ft-ért, nem ért semmit.
később jöttek, nőttek a poloskák, már idegileg összeomlottunk.
poroztunk, spréztünkk, ecetet öntöttem a rekamiéra.
és ez év augusztustól lezártuk a szobákat, 3 emeleti hálószobát, kb. 6 hónapja lent a földszinten alszunk a nappaliban, és fent a hálók be vannak fehér porral telitve. döglenek a poloskák, nincs vér utánpótlás,de még mindig találok élő lapos kiéhezett poloskát.
a lényeg, hogy a peték azonnal megdöglöttek kikelés után, mert nem kapnak vért, kb. 1 hónapja szétnéztem a szobákban, a paplanokat szétnyitottam, még mindig volt elbújva élő poloska, jól kiéhezve.
csak kiéheztetéssel, koplalással lehet kiirtani, kb. 1 év alatt őket, nincs vér, nincs szaporodás.
de már én is megőrülök tőlük.
borzalmas túlélők, és veszélyesek. nincs még egy ilyen túlélő vérszivó, amit nem lehet elpusztitani, talán egy atombomba segitene.
A Biokill a rovar méretétől függően 1-10 perc között fejti ki hatását, ha a rovar érintkezik a szerrel. Hatása a felületen 2-3 hétig megmarad, ha nem mossák le, illetve nincs kitéve közvetlen napfénynek.
Bolha, ágyi poloska esetében azért nehéz a helyzet, mert gyakorlatilag a falakat, a padlót, a bútorokat, képeket textiliákat alaposan le kell permetezni, mivel éjjel támadnak leginkább, a rovarokat közvetlenül lefújni nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!