Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 21éves fiúnak lehet 15éves barátnője?
Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 07:30
1/17 anonim válasza:
szerintem a 6 év különbség nem sok, azonban a lány még nekem túl fiatal, még fel se fogja az egésznek a lényegét
2/17 anonim válasza:
nekem volt egyszer egy fiatal csajom, na az egész nap csak az iskoláról , az osztálytársairól, meg a tanórákról beszélt, otthagytam.
5/17 anonim válasza:
Lehetni lehet, csak minek?
Beszélgetni nem tudnak érdemben, 15 éves kislányt meg még nem illik megd*gni.
Akkor mi marad? Mentek együtt plázázni?:D
6/17 Zsuchan válasza:
17 évesen jöttem össze az akkor 28 éves barátommal már 7 éve "boldogítjuk" egymást.
Sose tudhatod ha nem brobálod meg. Persze nyilván nem tartom jónak én se ha nagyon nagyon sok van két ember között, de a szerelem kortalan, ki tudja :P
7/17 anonim válasza:
így sok.. de 5 év múlva nem lesz :D
8/17 anonim válasza:
Alapból a hat év nem sok. Inkább a lány érettségével lehet ilyenkor probléma. Mások érdeklik.
9/17 anonim válasza:
Lehet, hogy azon a kivételek közé tartozik a csaj, aki pl ugy gondolkodik, mint egy 18-19 éves.
Akkor lehet lene értelme.
10/17 anonim válasza:
Nem minden 15 éves lány éretlen. Ha te úgy gondolod, hogy elég érett egy kapcsolatra akkor szerintem vágj bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!