Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találok senkit sem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok senkit sem? 16/L

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Szabadidőmben sokat sportolok, zenélek. Jó tanuló vagyok, de nem stréber. Sokak szerint okos vagyok, nagyon "jól jár" az agyam. Az alakom átlagos (de azért izmos), és had mondjam azt hogy szép vagyok. Bár az önbizalmam az eléggé a béka s*gge alatt van... De mindegy. Eddig még egyszer sem sikerült fiú érdeklődését komolyabban felkeltenem (jó, egyszer, de az még nagyon régen volt és nem álltam rá készen), és úgy érzem, valamit nagyon rosszul csinálok. Látni, amikor nálamnál csúnyább lányoknak, akiknek még a "belseje" sem szép, barátja van, elkeserít.
2013. jún. 10. 22:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Még csak 16 éves vagy, ráérsz még ezzel a dologgal szerintem, és egyébként ha ennyit aggódsz rajta akkor az élet csak azért is ki fog veled szúrni, amint nem görcsölsz ezen egyből szembe fog jönni valaki akivel jól kijöttök. Nem vagy még lekésve semmiről. 22/f
2013. jún. 10. 22:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért kell kép, mert ha a külsővel van a gond, akkor tudunk tanáccsal segíteni; belsőleg itt neten úgysincs lehetőség kellően megismerni.
2013. jún. 10. 22:40
 13/16 anonim ***** válasza:

hidd el, még talán jól is jársz ezzel...

kicsit több eszű lányok nem 13 évesen kezdenek pasizni, hanem csöppet komolyabb fejjel, mikor már értelme is lehet egy-egy ilyen kapcsolatnak, szóval megítélésem szerint még csak most léptél abba a korba, h élvezni és értékelni tudd majd, ha lesz egy párod - nem veszítettél eddig semmit sem,... egyébként tök mindegy, milyen vagy, akár külsőleg, akár belsőleg... v megfogsz vkit, v nem, ez ilyen egyszerű... ismerkedj, ne erőlködj és ne erőltess semmit, 16 évesen ez ne legyen számodra probléma :) ha majd 20-22 leszel, akkor majd elkezdhetsz nyugtalankodni :D viccet félretéve tényleg értem, h hiányozhat a dolog az életedből, de jönni fog magától, amikor jönnie kell - mellesleg 20 éves leszek, biszex vagyok, a fenti leírásod kb illik is rám, mégis per pillanat szingli vagyok; ez nem kor kérdése és semmi köze ahhoz sem, h esetleg hozzád képest kevésbé szép lányoknak van-e pasija :) kinek mikor h jön össze az élet :)

2013. jún. 10. 22:40
 14/16 anonim ***** válasza:
hova valósi vagy? :)
2013. jún. 10. 22:45
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Tényleg megnyugtattatok (: Olvasni, hogy "nem vagyok elkésve semmivel", lehet, hogy így nem sokat jelent, de ha ennyien írjátok, akkor kezdem elhinni :D Bár azért még mindig vágyódok utána, de ezek szerint most még nem kell, hogy ez legyen a legnagyobb problémám (oké, ezt eddig is tudtam... nem is ez volt a legnagyobb... hagyjuk)

Képet ide nem szívesen tennék fel.

Utolsó: Győr környéki (:

2013. jún. 10. 22:47
 16/16 anonim ***** válasza:
küldhetsz egy képet csak úgy amúgy messze lakom :P
2013. jún. 10. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!