Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok senkit sem? 16/L
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Szabadidőmben sokat sportolok, zenélek. Jó tanuló vagyok, de nem stréber. Sokak szerint okos vagyok, nagyon "jól jár" az agyam. Az alakom átlagos (de azért izmos), és had mondjam azt hogy szép vagyok. Bár az önbizalmam az eléggé a béka s*gge alatt van... De mindegy. Eddig még egyszer sem sikerült fiú érdeklődését komolyabban felkeltenem (jó, egyszer, de az még nagyon régen volt és nem álltam rá készen), és úgy érzem, valamit nagyon rosszul csinálok. Látni, amikor nálamnál csúnyább lányoknak, akiknek még a "belseje" sem szép, barátja van, elkeserít.2013. jún. 10. 22:27
2/16 Zakathol válasza:
16 évesen aztán van okod kifakadni. Gyerek vagy még, türelem.
3/16 anonim válasza:
Azért hidd el nem csak te vagy így vele hidd el majd találsz valakit!
4/16 anonim válasza:
Majd fogsz, én sem találtam még senkit sem. 20/F
5/16 anonim válasza:
hát engem igazán megtalálhatnál! :)
16/F
6/16 anonim válasza:
Ezt így elég nehéz kitalálni... talán tegyél fel egy képet.
7/16 anonim válasza:
Mindig az van hogyha keresel nem találsz. Ugyhogy éld az életed szórakozz aztán lesz ami lesz:) ne görcsölj rá hanem várd meg hogy a dolgok csak történjenek 17/l
8/16 anonim válasza:
Minek kép nem csak a külső számít ha valaki emberileg nulla baszhatja a külsőséget!
9/16 anonim válasza:
Én sem találtam még senkit! Nyugi nem vagy egyedül :) 19/F
10/16 anonim válasza:
addig leszel jó tanuló míg nem kezdesz el pasizni...egyszerűen nincs rutinod ahhoz hogy 2 tökmás dolgot csinálj egyszerre....
nem véletlen van az hogy a pasifalók nőfalók tobzódnak suli alatt aztán kopp kopp, az egyedülállók meg tanulmányaikkal tűnnek ki "trófeák és numerák" helyett.
ráérsz még.
illetve..csak akkor nem megy majd a tanulás rovására, ha annyira be vagy skatulyázva a tanáraidnál hogy felírod a neved és megszokásból kapod a dogára a jó osztályzatot(tudom hogy ilyen is van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!