Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok senkit?
Figyelt kérdés
Az összes pasi annyira mondja hogy utálják az olyan csajokat akik buták,gyerekesek,minden nap bebasznak... érdekes csak az olyan lányoknak van barátnőjük.
Én sportolok,jól tanulok nem vagyok csúnya...mégsincs senkim.....
2011. máj. 9. 13:24
1/10 A kérdező kommentje:
(javítom):lányoknak van barátjuk
2011. máj. 9. 13:27
3/10 anonim válasza:
fiatal vagy
túl sokat nyávogsz
nem akarsz lefeküdni velük
simán gagyi csávók vannak arra
stb mittudjuk mi ennyiből hogy most mi van
5/10 A kérdező kommentje:
nem nyávogok.
2011. máj. 9. 13:39
6/10 anonim válasza:
Sokszor mi férfiak félünk az okos nőktől:) Nem kell lebutulnod, járj nyitott szemmel, sosem tudhatod, hogy hol akadsz rá. Ha van kiszemelted, akkor azt nem olyan nehéz behálózni egy szép lánynak, ha nem vesznek körül potenciális személyek, akkor elég nehezen fogsz belebotlani. Minél több helyen vagy megtalálható, annál több az esélyed. Sok szerencsét!
7/10 anonim válasza:
Én sem vagyok gyerekes, ritkán iszom akkoris mértékkel és énis sportolok, mégsincs barátnőm. Most énis feltehetném a kérdést, hogy a lányok miért csak a link alakokat szeretik... Sztem neked akad elég kérőd csak válogatós, ha pedig mégsem, akkor ugyanabban a cipőben járunk. 19/f
8/10 A kérdező kommentje:
Igaz hogy akad,de nekem ők nem tetszenek...
látod olyan nincs amilyen te vagy erre.. :))
2011. máj. 9. 15:21
10/10 A kérdező kommentje:
írtam üzenetet.
2011. máj. 9. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!