Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok senkit?
15 éves vagyok. Sok helyen megfordulok, mosolygós és közvetlen vagyok, átlagos alkatom van, az arcom pedig inkább aranyos, mint szép. Szeretnék egy normális fiút, aki elfogad, aki szeret, akivel lehet beszélgetni, nevetni, normális programokat szervezni.. nem különösen fontos a kinézet, a lényeg, hogy igényes és ápolt legyen.
Viszont csomó ideje még csak számításba se jön senki, pedig tényleg járkálok mindenfelé, és most nem a diszkókra meg az ilyesmi helyekre gondolok. Jó lenne már, ha találnék valakit, aki mellettem áll és akivel jól érzem magam.
Most megyek majd gimibe, úgyhogy abban reménykedem, hátha ott ismerkedhetek majd jófej emberkékkel. De addig mit csináljak?
Vannak barátaim, van két szuper szülőm és egy aranyos bátyám. Szeretem őket, de mégis hiányzik valami/valaki. Nem szeretnék panaszkodni, de na...ők mégsem pótolhatják a szerelmet.
Hol ismerkedjek, hova menjek nyáron? Köszi szépen mindenkinek :)
Az aranyos arcod idővel szexi és nőies lesz,ha teszel érte.
Még fiatalka vagy,előtted az élet,ne ess pánikba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!