Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiket ismertetek fel Szepesi Niki könyvéből?
Szepesi Nikolett szégyent hozott az egész magyar sportra!!
Én a helyébe elbújnék de nagyon gyorsan.
42-es ... neked se sok közöd van a világhoz )
egyébként amikor beszélgettem az egyik élvonalbelinkkel, mondom neki h "nálatok van valami botrány a Niki könyve kapcsán?"
válasz:
"botrány? milyen botrány? a tököm tele van már ezekkel a hülyékkel, aki csak egy egészen kicsit is benne van az élsportban, az tudja h a szex és az élsport elválaszthatatlanok és mindig is azok voltak, lesznek. nem értem, kinek és hol, miért van botrány."
hát vhogy így ... aki meg azt írja h szégyent hozott a sportra, az ugye vagy fantasztikusan első osztályú képmutatásból vagy nagyon kis naiv butácska :(
na látod, azt én se tudom ...
mert az nem ritka, hogy ha fiatalabb tudósító van kint a csapattal valahol, akkor ott történnek kemény dolgok, de pont Liptaival nem tudom, mi a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!