Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Szepesi Niki szép? Miért kellett ő annyi pasinak? Mi a véleményetek róla?
"Mindegy neki Finnország vagy Bosznia
Csak bárhová megy legyen kivel to...ASTOT SÜTNI!"
Ahogy nézek róla pár képet nem egy természetes szépség, de sminkkel elfogadhatóra lehet alakítani.
És hogy miért kellett annyi pasinak? Mert nő. Ilyen egyszerű. Akármelyik nőnek lehet millió pasija, nem valami nagy teljesítmény, hisz a nőknek ezért csak meg kell engedni a pasinak, hogy megdugja, és az gondolkozás nélkül meg is dugja.
Csak mivel a Szepesi Niki valamennyire ismert, ezért erről tud könyvet írni.
Nőként mondom, hogyha egy nő nem kifejezetten ronda/bányarém, akkor nem annyira nehéz dolog összekerülnie pasikkal (főleg szexre). Szepesi Niki nem egy top 10-es szépség, de tűrhető arca van, feszes, izmos teste... gondolom, elég sokat el is járt társaságba.
(még én is kaptam ilyen-olyan szexuális ajánlatokat, pedig egyáltalán nem vagyok egy szépség, és még csak nem is vagyok egy nagyon társasági alkat... )
Nem szép, és köztudott hogya sportolók a legnagyobb latrok/r*bancok, edzenek pár órát, utána ráérnek még kefélni
Utálatos nyálas feje van, szerintem nekem is ugyanúgy bekapná, ha engedném
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!