Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek Szepesi Niki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Szepesi Niki szép? Miért kellett ő annyi pasinak? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 18:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Ennek a nőnek kifejezetten ostoba liba feje van, üres sötét szemekkel. A teste nem rossz, de túl izmos a válla, mint minden úszó csajnak.
2013. jún. 7. 18:36
 12/26 anonim ***** válasza:
57%
Nem szép, de nem is olyan csúnya, hogy egy ingyen numerát elutasítson vele a legtöbb férfi.
2013. jún. 7. 19:16
 13/26 anonim ***** válasza:
azkiaz?
2013. jún. 7. 19:28
 14/26 anonim ***** válasza:
64%
fujj baze, ink. ne kerestem volna utana, nagyon csunyacska szegeny
2013. jún. 7. 19:29
 15/26 anonim ***** válasza:
68%

Átlagos...

Azért, mert odadobdta magát nekik.

Az hogy egy nagy ribanc.

2013. jún. 7. 19:39
 16/26 A kérdező kommentje:

Szerintem kifejezetten csúnya. Még sminkkel is csúnya szerintem. Csak azt nem értem hogy tudott ennyi pasival lefeküdni, hiszen nem egy bombázó.

Így néz ki smink nélkül:

[link]

[link]

Így néz ki sminkkel:

[link]

2013. jún. 7. 19:58
 17/26 anonim ***** válasza:
57%

Hát szerintem kifejezetten férfias arca van. Egyébként már elmondták itt kérdező szerintem többször is, hogy a pasiknak mind1 hogy nézel ki csak legyen lyuk rajtad. Kaptak már olyan lány ismerőseim is szexkapcsolat ajánlatot, hogy csak néztem... És ahogy a Szepesi Niki is leírta az Olimpián mindenki csinálja mindenkivel úgyhogy nem értem miért olyan meglepő.

Mellesleg nekem kicsit féltékenynek tűnsz, hogy őt jó sokan megb'szták téged meg nem.

2013. jún. 7. 20:58
 18/26 anonim ***** válasza:
59%

Mondjuk kíváncsi vagyok, hány lány néz ki bombázó módon nuku sminkkel, úszósapkával a fején, fáradtan, retus nélkül (100ból 1 max), és azért hülye kép is készülhet mindenkiről. A 3., sminkes kép meg totál kontármunka fotós és sminkes szempontból is.

És sztem még mindig középmezőny az arcával... a kifejezetten ronda nem itt kezdődik. Nála sokkal rondább csajok után is futnak a férfiak, ha kanosak, és kell nekik egy numera, lyuk-lyuk alapon (nyilván nem mindegyik, de egy részük így működik).

Ja, meg hát az olimpia meg az egyéb sportversenyek... tulajdonképpen el tudom képzelni, hogy hogy tobzódnak ott a hormonok, főleg hogy a legtöbb sportoló a versenyt megelőzően éjt nappallá téve gyakorol, és a legtöbbnek pont az időbeosztási gondok miatt nincs senkije... nekik is vannak szükségleteik, na. Tehát ott is simán el tudom képzelni, hogy a kevésbé csinibabákra is rácuppannak egyesek, csak legyen már vmi akció.

2013. jún. 7. 21:12
 19/26 ivilicious ***** válasza:
59%
szerintem a feje is csúnya,a teste is undorító férfias,és a hangja is irritáló. viszont amíg nem kövér vki, addig megdugja akármilyen pasi.
2013. jún. 10. 08:15
 20/26 Pretty_Fighter ***** válasza:
55%

Hát én nem mondanám rondának,főleg ha nem mosolyog:D Persze nem is egy szépség,de ronda azért nem...Meg igaza van egy előttem szólónak,én is megnézném hogy hány csaj néz ki jól egy úszóverseny után,fáradtan,smink nélkül stb..A teste meg feszes,sportoló,ez is egy vonzó dolog:)

Egészségére.:D

2013. jún. 10. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!