Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek Szepesi Niki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Szepesi Niki szép? Miért kellett ő annyi pasinak? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 18:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
59%

Egyetertek az elottem szoloval: en sem mondanam csunyanak semmikepp, azert az nem itt kezdodik szerintem.

Ennek ellenere en szemely szerint egyaltalan nem tartom vonzonak sem kulsore, sem - es ez meg tobbet nyom a latban, ha lehet - sem szemelyiseget, megnyilvanulasait, viselkedeset tekintve.

A velemenyem az rola - ezek persze csak megerzesek -, hogy valoszinuleg lehetnek onbizalomproblemai, amit megprobalt ures szexszel kompenzalni es azon keresztul bizonygatni (talan sajat maganak) a noiesseget. Ha igazak a molesztalasos allitasai, akkor azert nagyon valoszinu, hogy az is hagyott nyomot a szemelyisegeben rendesen.

De persze az is lehet, hogy csak szimplan felszines, megelegszik az ures szexszel, az intimitas es diszkrecio nem nagyon erdekli, ezert megprobal egy kis penzt is keresni a torteneteivel...

Csak hogy ne legyen felreertes: egyebkent nem vagyok ellenere annak, ha egy no is igyekszik megelni a szexualitasat es azon keresztul is kiteljesedni, de rajta azert inkabb erzek tulkompenzalast (vagy csak szimpla penzehseget?!).

2013. jún. 10. 11:21
 22/26 anonim ***** válasza:
60%
nincs ebben semmi extra, kíváncsi leszek, mikor jön valami könyv as londoni eseményekről :DDD
2013. jún. 11. 20:49
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

4. válaszoló!!! Ne értek egyet!!!

Egy kövér 200 kilós nő szerinted kinek kellene? Szerintem senkinek se. Tehát eleve nem igaz amit írtál.

2013. aug. 21. 15:23
 24/26 anonim ***** válasza:
80%

"Egy kövér 200 kilós nő szerinted kinek kellene?"

Mondjuk egy hasonlóan kövér pasinak...csak hogy a realitásoknál maradjunk.

a szépség relatív. Mindenkinek mást jelent.

Niki kapcsolatai valószínűleg elsősorban nem (csak) a szépsége miatt jöttek létre, hanem mert a szex az élsport velejárója. A szex hajtóerő még az átlagembernek is, a sportolóknak meg különösen, hiszen ha boldogok a szextől, akkor jöhetnek az eredmények, helyezések, érmek.

És az élsporttal járó stresszt is le kell vezetni valahogy.

És még valami : Ha a Niki nem tetszik, akkor ne nézd - és mást se csinálj titokban a fényképe láttán - .....ilyen egyszerű.

2013. aug. 27. 07:43
 25/26 anonim ***** válasza:
90%

Hát az hogy a világ tudtára adja hogy kikkel vannak kapcsolatai meg hogy milyen volt velük lenni hát az azért már elég gáz.Én az ilyeneket egy 6 betűs negatív hatású szóval tudnám jellemezni aminek "r" betű az eleje és "c" betű a vége.

Mert ha van EGY db szeretője és vele fekszik le és nem adja a világ tudtára hogy milyen volt vele az más.

De az hogy az majdnem az egész úszóválogatottal illetve vizilabdaválagottal lefekszik RÁADÁSUL könyvet is ír róla hát az már tűrhetetlen.

De hogy a kérdésre is válaszoljak:

Legyen akármilyen szép is egy nő de ha ilyen r....c akkor kicsit sem tartom szépnek!!!

Különben... amúgy sem egy szép nő.

2013. aug. 27. 21:42
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, nekem is szívesen kellene
2020. jún. 19. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!