Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Szepesi Niki szép? Miért kellett ő annyi pasinak? Mi a véleményetek róla?
Egyetertek az elottem szoloval: en sem mondanam csunyanak semmikepp, azert az nem itt kezdodik szerintem.
Ennek ellenere en szemely szerint egyaltalan nem tartom vonzonak sem kulsore, sem - es ez meg tobbet nyom a latban, ha lehet - sem szemelyiseget, megnyilvanulasait, viselkedeset tekintve.
A velemenyem az rola - ezek persze csak megerzesek -, hogy valoszinuleg lehetnek onbizalomproblemai, amit megprobalt ures szexszel kompenzalni es azon keresztul bizonygatni (talan sajat maganak) a noiesseget. Ha igazak a molesztalasos allitasai, akkor azert nagyon valoszinu, hogy az is hagyott nyomot a szemelyisegeben rendesen.
De persze az is lehet, hogy csak szimplan felszines, megelegszik az ures szexszel, az intimitas es diszkrecio nem nagyon erdekli, ezert megprobal egy kis penzt is keresni a torteneteivel...
Csak hogy ne legyen felreertes: egyebkent nem vagyok ellenere annak, ha egy no is igyekszik megelni a szexualitasat es azon keresztul is kiteljesedni, de rajta azert inkabb erzek tulkompenzalast (vagy csak szimpla penzehseget?!).
4. válaszoló!!! Ne értek egyet!!!
Egy kövér 200 kilós nő szerinted kinek kellene? Szerintem senkinek se. Tehát eleve nem igaz amit írtál.
"Egy kövér 200 kilós nő szerinted kinek kellene?"
Mondjuk egy hasonlóan kövér pasinak...csak hogy a realitásoknál maradjunk.
a szépség relatív. Mindenkinek mást jelent.
Niki kapcsolatai valószínűleg elsősorban nem (csak) a szépsége miatt jöttek létre, hanem mert a szex az élsport velejárója. A szex hajtóerő még az átlagembernek is, a sportolóknak meg különösen, hiszen ha boldogok a szextől, akkor jöhetnek az eredmények, helyezések, érmek.
És az élsporttal járó stresszt is le kell vezetni valahogy.
És még valami : Ha a Niki nem tetszik, akkor ne nézd - és mást se csinálj titokban a fényképe láttán - .....ilyen egyszerű.
Hát az hogy a világ tudtára adja hogy kikkel vannak kapcsolatai meg hogy milyen volt velük lenni hát az azért már elég gáz.Én az ilyeneket egy 6 betűs negatív hatású szóval tudnám jellemezni aminek "r" betű az eleje és "c" betű a vége.
Mert ha van EGY db szeretője és vele fekszik le és nem adja a világ tudtára hogy milyen volt vele az más.
De az hogy az majdnem az egész úszóválogatottal illetve vizilabdaválagottal lefekszik RÁADÁSUL könyvet is ír róla hát az már tűrhetetlen.
De hogy a kérdésre is válaszoljak:
Legyen akármilyen szép is egy nő de ha ilyen r....c akkor kicsit sem tartom szépnek!!!
Különben... amúgy sem egy szép nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!