Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiket ismertetek fel Szepesi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiket ismertetek fel Szepesi Niki könyvéből?

Figyelt kérdés
Én csak a Kucserát meg a Katus attilát.
2013. jún. 10. 20:29
1 2 3 4 5
 11/48 anonim válasza:
Katus Attilára melyik részből ismertél rá?
2013. jún. 11. 16:23
 12/48 anonim ***** válasza:

jujj sikamlós kérdés, de sztem inkább privátban írjátok meg a kérdezőnek, mert aki felismeri, az nagy valószínűséggel vagy úszó vagy nagyon úszó-közeli ...

én is ráismertem mindre, na de sztem egy kívülállónak nem sokat mond az egész.

2013. jún. 11. 20:38
 13/48 anonim ***** válasza:

Nem Kása volt, hanem Varga Dániel.

A bizonyos Cica meg Güttler Karcsi.

(egy úszó-közeli)

2013. jún. 12. 05:32
 14/48 anonim ***** válasza:

Azért azzal nem értek egyet, hogy úszónak, vagy úszó-közelinek kell lenni ahhoz, hogy jó pár emberre ráismerhess.

Igaz, hogy legelőször nekem is Kásás jutott eszembe, de aztán tovább kutakodtam, és kiderült, hogy mégsem Ő az.

Illetve ezen felül még jó pár emberkére első klikkre rá lehet ismerni. Igaz, most nem kifejezetten Niki partnereire gondolok, hanem a különböző szituációknál felmerülő emberekre. Pl. Janics Natasa, Danny Blue, stb.

Viszont arra a bizonyos "hirtelenszőke, rövid hajú zenész-műsorvezetőre" kíváncsi lennék... ötlet esetleg?

Nekem van egy tippem ugyan, de nem mernék rá megesküdni.

2013. jún. 12. 07:56
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

az úszó-közelinek mondanám h alig vicces a helyzet pont Gütlerrel kapcsolatban, aztán most meg ő veri a legjobban a mellét, hogy márpedig ilyen nincs és elhatárolódnak és blabla hahahahaha, csak az a helyzet h én is eléggé úszó-közeli vagyok szal ilyenekkel nem etetnek meg, mert pontosan tudom, mi megy, de az idegesít a legjobban h az embereket ilyen szinten idiótára lehet venni ...

De mindegy, ahogy én a legelején megmondtam, el fogják tusolni, ennyi, kész. nem gondolja valaki, h az egyik legsikeresebb sportágbab ahol a legtöbb érmet hozták most is, majd ne adj isten vizsgálódnak a Gyuri körül? ugyan kérem, ez itt magyarország ... minden marad a régiben, naná az orgiák is folytatódnak, hát azt meg hiszi aki hiszi meg aki kellően kívülálló, hogy a legrangosabb úszóink mereven elhatárolódnak. ja persze ... na de nem folytatom, mert még írni találok vmit aztán baj lesz.

szal nem a könyv az undorító, hanem ez a módszer ahogy szépen elsikálnak mindent!!!

2013. jún. 12. 08:53
 16/48 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

ismeri valaki azt a 23 fős listát??? megköszönném!!

2013. jún. 12. 10:36
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: erre gondolsz?

- Batházi István – olimpikon, Európa-bajnok

- Güttler Károly – olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok, volt világcsúcstartó

- Cseh László – olimpia érmes, Világ-és Európa-bajnok

- Molnár Erika - olimpikon

- Kádas Vivien - olimpikon

- Dobár Éva - olimpikon

- Buth Zsuzsanna - Ifj. Európa-bajnoki érmes

- Dr. Ökrös Fekete Szandra – Ifj..Európa-bajnoki érmes

- Lipcsei Krisztina – Ifj.Európa-bajnok

- Dr. Kiss Gergő László – olimpikon, Ifj..Európa-bajnok

- Batházi Tamás – olimpikon

- Kollár Miklós – olimpikon, Ifj. Európa-bajnok

- Dr. Szilágyi Zoltán – olimpikon

- Zubor Attila – olimpikon, Világbajnoki érmes

- Kozma Dominik – olimpikon

- Kovács Norbert – olimpikon

- Bernek Péter – olimpikon

- Pulai Bence - olimpikon

- Balyi Györgyi - Ifj. Európa-bajnoki érmes

- György Réka - Ifj. Európa-bajnoki érmes

- Pulai Vince – válogatott úszó

- Mucsi Endre – válogatott úszó

2013. jún. 12. 12:03
 18/48 anonim ***** válasza:
64%

erre köszi!

jézusom, de durva ...........

bár egy bizonyos másik szemszögből azért meg is nyugodtam, mégse 100%-ban képmutató ez a világ, bár így 98-ban is pont elég. ismerem mindegyiket és naneeee, jobb ha nem mondok semmit. katasztrófa.

2013. jún. 12. 15:06
 19/48 anonim ***** válasza:
63%

bár na, ezek között kapásból van 6, akit megfélemlítettek, és igazából sajnálom is őket, kényszerből aláírták, aztán másik 4 akit meg a szövetség zsarol (SZERINTEM !!!! és ez csak az én képzelgésem!!!! és képzelgős pszichiátriai beteg vagyok !!! - nem ám engem is feljelentenek ....)

De szerencsére hiányoznak olyan nevek, akik kőkeményen érintettek, de azért azt a kétszínűséget nem vállalják be hála az égnek, hogy még ehhez is a nevüket adják. Ennek meg nagyon megörültem! Igaz, ők megtehetik ...

2013. jún. 12. 15:11
 20/48 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, én nem vagyok ismerős úszó berkekben, szóval az én véleményem abszolúte laikus, de a könyv olvasása után/közben nézegettem cikkeket a kitálalással kapcsolatosan, és a legjobban az "lepett meg" - vagy nem is tudom, ez e a megfelelő szó erre -, hogy minden érintett mond mindent, de tagadni egyik sem atagdja, hogy történt, ami történt.

Pl. most a legutóbbi cikk, ami a szemem elé került, a MOB főtitkárával kapcsolatos, és ott sem mondja azt kerek-perec, hogy NEM!!!, egyszerűen lerázza annyival a dolgot, hogy nem foglalkozik vele... érdekes. :)

2013. jún. 12. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!