Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiket ismertetek fel Szepesi Niki könyvéből?
jujj sikamlós kérdés, de sztem inkább privátban írjátok meg a kérdezőnek, mert aki felismeri, az nagy valószínűséggel vagy úszó vagy nagyon úszó-közeli ...
én is ráismertem mindre, na de sztem egy kívülállónak nem sokat mond az egész.
Nem Kása volt, hanem Varga Dániel.
A bizonyos Cica meg Güttler Karcsi.
(egy úszó-közeli)
Azért azzal nem értek egyet, hogy úszónak, vagy úszó-közelinek kell lenni ahhoz, hogy jó pár emberre ráismerhess.
Igaz, hogy legelőször nekem is Kásás jutott eszembe, de aztán tovább kutakodtam, és kiderült, hogy mégsem Ő az.
Illetve ezen felül még jó pár emberkére első klikkre rá lehet ismerni. Igaz, most nem kifejezetten Niki partnereire gondolok, hanem a különböző szituációknál felmerülő emberekre. Pl. Janics Natasa, Danny Blue, stb.
Viszont arra a bizonyos "hirtelenszőke, rövid hajú zenész-műsorvezetőre" kíváncsi lennék... ötlet esetleg?
Nekem van egy tippem ugyan, de nem mernék rá megesküdni.
az úszó-közelinek mondanám h alig vicces a helyzet pont Gütlerrel kapcsolatban, aztán most meg ő veri a legjobban a mellét, hogy márpedig ilyen nincs és elhatárolódnak és blabla hahahahaha, csak az a helyzet h én is eléggé úszó-közeli vagyok szal ilyenekkel nem etetnek meg, mert pontosan tudom, mi megy, de az idegesít a legjobban h az embereket ilyen szinten idiótára lehet venni ...
De mindegy, ahogy én a legelején megmondtam, el fogják tusolni, ennyi, kész. nem gondolja valaki, h az egyik legsikeresebb sportágbab ahol a legtöbb érmet hozták most is, majd ne adj isten vizsgálódnak a Gyuri körül? ugyan kérem, ez itt magyarország ... minden marad a régiben, naná az orgiák is folytatódnak, hát azt meg hiszi aki hiszi meg aki kellően kívülálló, hogy a legrangosabb úszóink mereven elhatárolódnak. ja persze ... na de nem folytatom, mert még írni találok vmit aztán baj lesz.
szal nem a könyv az undorító, hanem ez a módszer ahogy szépen elsikálnak mindent!!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
ismeri valaki azt a 23 fős listát??? megköszönném!!
Utolsó: erre gondolsz?
- Batházi István – olimpikon, Európa-bajnok
- Güttler Károly – olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok, volt világcsúcstartó
- Cseh László – olimpia érmes, Világ-és Európa-bajnok
- Molnár Erika - olimpikon
- Kádas Vivien - olimpikon
- Dobár Éva - olimpikon
- Buth Zsuzsanna - Ifj. Európa-bajnoki érmes
- Dr. Ökrös Fekete Szandra – Ifj..Európa-bajnoki érmes
- Lipcsei Krisztina – Ifj.Európa-bajnok
- Dr. Kiss Gergő László – olimpikon, Ifj..Európa-bajnok
- Batházi Tamás – olimpikon
- Kollár Miklós – olimpikon, Ifj. Európa-bajnok
- Dr. Szilágyi Zoltán – olimpikon
- Zubor Attila – olimpikon, Világbajnoki érmes
- Kozma Dominik – olimpikon
- Kovács Norbert – olimpikon
- Bernek Péter – olimpikon
- Pulai Bence - olimpikon
- Balyi Györgyi - Ifj. Európa-bajnoki érmes
- György Réka - Ifj. Európa-bajnoki érmes
- Pulai Vince – válogatott úszó
- Mucsi Endre – válogatott úszó
erre köszi!
jézusom, de durva ...........
bár egy bizonyos másik szemszögből azért meg is nyugodtam, mégse 100%-ban képmutató ez a világ, bár így 98-ban is pont elég. ismerem mindegyiket és naneeee, jobb ha nem mondok semmit. katasztrófa.
bár na, ezek között kapásból van 6, akit megfélemlítettek, és igazából sajnálom is őket, kényszerből aláírták, aztán másik 4 akit meg a szövetség zsarol (SZERINTEM !!!! és ez csak az én képzelgésem!!!! és képzelgős pszichiátriai beteg vagyok !!! - nem ám engem is feljelentenek ....)
De szerencsére hiányoznak olyan nevek, akik kőkeményen érintettek, de azért azt a kétszínűséget nem vállalják be hála az égnek, hogy még ehhez is a nevüket adják. Ennek meg nagyon megörültem! Igaz, ők megtehetik ...
Igaz, én nem vagyok ismerős úszó berkekben, szóval az én véleményem abszolúte laikus, de a könyv olvasása után/közben nézegettem cikkeket a kitálalással kapcsolatosan, és a legjobban az "lepett meg" - vagy nem is tudom, ez e a megfelelő szó erre -, hogy minden érintett mond mindent, de tagadni egyik sem atagdja, hogy történt, ami történt.
Pl. most a legutóbbi cikk, ami a szemem elé került, a MOB főtitkárával kapcsolatos, és ott sem mondja azt kerek-perec, hogy NEM!!!, egyszerűen lerázza annyival a dolgot, hogy nem foglalkozik vele... érdekes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!