Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiket ismertetek fel Szepesi Niki könyvéből?
Figyelt kérdés
Én csak a Kucserát meg a Katus attilát.2013. jún. 10. 20:29
31/48 anonim válasza:
de Gönczi hogy jön ide?
tuti ? egyszerűen nem értem ....
32/48 anonim válasza:
Vicces, hogy mindenki szerint Fodor a vízilabdázó. Szerintem Biros Péter.
33/48 Alea19 válasza:
Kedves 32-es! Miből gondolod, hogy Biros az? :\
35/48 anonim válasza:
Igen, azóta utánanéztem. Birosnak volt egy szőke melírozott korszaka, gondoltam, talán abban az időszakban. De most, hogy írtátok, rákerestem az athéni díjkiosztásra, és ott barna haja volt.
36/48 anonim válasza:
ne vicceljetek már, mondom h Rajmund az ...
37/48 anonim válasza:
31-es válaszolónak: Gönczi azért jön ide, mert nem sok olyan műsorvezető van,a ki egyben énekes is, szőke haja van, és ráadásul a barátnője (aki ma már a felesége) szntén a tv-csatornánál van. Úgyhogy szerintem mindenkinek az első tippje Ő. Sőt, én személy szerint másról nem is tudok, aki ezeknek a kritériumoknak megfelelne.
Bár nem nagyon értem a dolgot, mert a múlt héten olvastam egy cikket, amiben Niki azt nyilatkozta, hogy direkt úgy írta a könyvet, hogy ne legyenek felismerhetőek a "delikvensek". Ennek ellenére még a sporthoz közel nem álló személyek is a fél bandát első klikkre beazonosítják...
38/48 anonim válasza:
A vezető nem lehet Berki Krisztián, akinek felnőtt focista fia van.:) A vezető Szabó Bence, lottó Lontay Balázs, az úszó Zubor Attila, Pekingben, akivel összejött 8 percre Nemcsik Zsolt, a görög Iliász Nikolász. A focista ki lehet, akivel több hónapig együtt volt és felesége és 2 gyereke is volt a pasinak?
39/48 anonim válasza:
A vezető a bulvár szerint Kocsis Máté, a VIII. kerület polgármestere. Szabó Bence az ex-vívó, neki van focista fia.
40/48 anonim válasza:
Egyébként meg kell hagyni, elég sz*r ízlése van a csajnak :D Szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!