Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne essen rosszul?
Figyelt kérdés
A páromat nagyon szeretem szint úgy mint ő engem!! Csak egy bökkenő minden nőt megnéz! de persze evvel még nincs is semmi baj mert minden egészséges férfi meg néz egy csinos,formás nőt! Viszont ő nagyon feltűnően bámulja és még kommentálja is,hogy milyen szép az alakja,hasa,arca,feneke,melle..stb!! nekem pedig ez önbizalomromboló!Természetesen megemlítettem neki ezt már de ő azt mondja fogadjam el hogy ő szó szerint tátott szájjal bámulja a nőket!Jah és azért engem is szokott dícsérni hogy csinos vagyok,meg szép...és bármennyire is tudom hogy szeret...de nagyon rosszul esik! Mit tegyek?2009. okt. 9. 16:51
1/6 anonim válasza:
kérd meg , hogy legalább ne elötted bámulja:( ez olyam megalázó
2/6 anonim válasza:
Szálljál be, és próbáld értékelni te is a nőket, persze csak objektíven. Csak így működik egyébként. Bár az már túlzás, h a párod ennyire leás a részletekig...
3/6 anonim válasza:
első vagyok. bámuld feltünően a férfiakat. ilyen jó a segge ..olyan izmos..meglátjuk neki hogy esik...
4/6 A kérdező kommentje:
Csináltam már ezt is de őt nem zavarja!!!!!egyáltalán!:(:(
2009. okt. 9. 17:04
5/6 anonim válasza:
Egyébként szerintem is ez egy meglehetősen bunkó dolog. Azért van különbség, hogy vki észreveszi a csinos csajokat, és aközött, hogy csorog a nyála, és úgy beszél róluk, mintha a haverjaival lenne...
6/6 anonim válasza:
pasid neveletlen. ezen az édesanyja tudott volna változtatni annak idején, Te már nem tudsz :) vagy elfogadod így, vagy lapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!