Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a meztelenkedő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz a meztelenkedő, webkamerás csajokról? Bejön vagy taszít?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írj légyszi! Lányok is írhatnak véleményt, de leginkább fiúk kommentárját várom.
2009. okt. 9. 14:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen taszít. Szerintem a pasik jól szórakoznak az ilyen nőkön, összejönnek velük, hogy megdughassák őket. De a legtöbb nem mutatkozna szerintem nyíltan, párkapcsolati szinten ilyen nővel. Szerintem ciki lehet ilyen nővel járni.

L/21

2009. okt. 9. 14:34
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Természetesen nem nyomnám ki ha valaki vetkőzik, de szerintem undorító és számomra érthetetlen hogy miért érzi úgy valaki hogy ezt kell tennie. Soha nem kezdenék ilyen lánnyal, szerencsére talán már nem is az én korosztályom. F24
2009. okt. 9. 14:34
 3/15 A kérdező kommentje:

Ugyanez a véleményem nekem is.

Pénzt kapnak ezért? Amúgy is egyértelmű, hogy a szexnél nem kéne több a pasiknak tőlük... 16/L

2009. okt. 9. 14:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Taszít. Hogy pénzt kapnak e értük? Elképzelhető, ugyanis én egyszer kíváncsiságból felmentem a csetre, és volt egy srác, aki feltöltötte volna a telefonkártyám, ha vetkőzök neki, egy másik ajándékokat akart küldeni, kérdezte, mit szeretnék, ruhát, táskát, parfümöt vagy ékszert. Szóval ha pénzt nem is ajándékokat lehet.

23/L

2009. okt. 9. 14:58
 5/15 anonim ***** válasza:
9%
Bejön.
2009. okt. 9. 18:09
 6/15 A kérdező kommentje:
14:58-as Jézusom! Ez durva :S És még nem is látott téged, csak úgy mondta, hogy vetkőzz, és kifizeti?!
2009. okt. 10. 16:34
 7/15 anonim ***** válasza:
48%
Én szívesen néznék lányokat, már az is szép látvány, ha valaki melltartóban van :)
2009. okt. 12. 16:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

egy nagy büdös kur.vának érezném magam:S

17/L

2009. okt. 12. 16:14
 9/15 cynic ***** válasza:
100%
Taszít. Nem csipázom a k*vákat.
2009. okt. 12. 16:17
 10/15 anonim ***** válasza:
48%

Ő speciel szép:

www.tinyurl .com/webcamlany

2009. okt. 12. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!