Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalatotok az alábbi webkamerás stúdióról?
Ezt a hírdetést találtam a neten.Nagyon jó feltételeket kínál ez a stúdió.Bár még nem voltam ott nálunk.Valakinek van tapasztalata,vagy hallott már róluk valamit?A hírdetés így hangzik:
Ha szeretsz szerepelni, vidám vagy és dekoratív, nem áll messze tőled az erotika, azzal kereshetsz nagyon sok pénzt amitől egy nő igazán nőnek érzi magát. Flörtölés, beszélgetés, chatelés stb.. ( mindez az interneten).
- A munka erotikus, de szex mentes
- Magyarországról nem látható.
- Fizetés két hetente ( nincs pénz visszatartás)
- Várunk gyakorlattal rendelkezőket is.
- Kezdőket betanítunk. A betanítás idejére alapfizetést biztosítunk.
Kérlek küld egészalakos képet.Candycam Kft.
Köszönöm az értékes és kevésbé értékes válaszokat.Sok mindent nem tudtam meg.
Magyarországról lehet tiltani a stúdiókat.Esetleg akkor láthatod ha ha regelsz külföldi címmel.Mindegy.
Senki nem mondta,hogy engem ott megtalálsz.Csupán érdeklődök.Ha meg mégis az sem rád kapcsolódik ide kedves alul iskolázott barátom,mivel a stúdióról szerettem volna véleményt kérni nem pedig erről a munkáról.Köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!