Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit keres egy webkamerás modell?
Érdekes válaszokat olvasok.Nagyon sok kérdés vonatkozik az oldalon a webkamerás munkákra.
Én kettő stúdióban dolgoztam.Plusz még kicsit szólóban is.
Tehát tapasztalatból tudok véleményt mondani.Nem kell elitélni ezt a munkát.Semmi durvaság nincs benne.Én egy idegen stúdióban kezdtem.Lánypárral dolgoztam.Egy évet egy huzamban.Az első egy évben elég sokat kerestem.Ami azt jelenti hogy heti 5 nap 6,5 óra meló 280 000 és 330 000 között.Volt olyan hetem,mikor egy hét alatt 110 000-ot kerestem.Persze ez egy kimagasló példa.A másik stúdióban,nagyon nem értetek a dolgokhoz.Így nem is kerestem jól.Visszamenve a régi helyemre,akkor már kevesebb napot dolgoztam,de nem ment rosszul.Tehát,ha megfelelő párod van,és jó helyen vagy és persze ügyes még mindig kereshetsz vele.
Szólóban nem tudom.Erről tapasztalatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!