Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás, mert nincs szex?
Hát én pont ugyanebben a helyzetben vagyok, csak nálunk forditva van. Barátnőmmel az elején egy hétvége alatt szexeltünk annyit mint most egy félév alatt. Aztán jöttek a mindenféle problémái, stresszelt, aggódott minden hülyeség miatt. Néhány plusz kiló is feljött rá és nekem hiába tetszik igy jobban, mint régen, érzem h szégyelli magát előttem. Legutóbb tulajdonképpen mint deszkában a görcs olyan volt előjáték közben, majdnem szét kellett fesziteni a lábát, a karját, hogy valamihez hozzáférjek...hagytuk is a dolgot, nem erőltettem tovább mikor ezt láttam. Ha szexet szeretnék úgy kell könyörögni és sokszor csak egy összeveszés után jó esetben másnap nyomunk egy gyors menetet mert hát már sokszor annyira nem birom h 2 perc az egész, ami nekem se jó. Elvileg megbeszéltük a dolgokat, hogy mi miért van, hogy mit kell tennem és neki is. ez kb 1,5 2 hónapja volt. Azóta vettem neki virágot, apró kis ajándékokat, fehérneműket, szexi rucikat, ami takar is és hivogat is, kis meglepetéseket, amiknek nagyon örült is, bármit kért szivességet azt feltétel nélkül megtettem. Mondta h látja is hogy igyekszem és nagyon örül neki. De a részéről nem látom, hogy igyekezne, Nem lenne nehéz boldoggá tennie, hisz ha legalább hetente 1szer szexelnénk már az jó lenne...
Azt mondja nehezen tudja elkezdeni. Utána már jó élvezi, csak a kezdet...Elvileg nem vagyok egy csunya fickó, sokszor volt rám féltékeny, a felizgatásával se volt soha gond, tulajdonképpen most is gyorsan megy, csak elkezdeni nehéz. Ja és mindig a kifogások: "fáradt", "hideg van", "meleg van", "szőrös" a lába, "hasmenés"e van, "puffad"ása van, a szülei "meghallják", ha náluk vagyunk (Régen ezzel se volt gond még ránk is nyitottak, de nem érdekelte), akkor "de hát tegnap előtt már csináltuk" blabla
Úgy érzem csak én teszek a kapcsolatba és kezd fárasztó lenni. Hiába szeretjük egymást ah a kérdező is irta olyanok vagyunk mint két albérlőtárs.
És ahogy Csernus mondta a kapcsolat olyan mint egy virág, mind2 embernek gondoznia kell h életben maradjon, ha az egyik elhanyagolja akkor a virág hervadozik...
Én ugy érzem, hogy nekem lassan elfogy a türelmem. És nem tudom egyáltalán mitől lenne jobb, mitől változhatna meg, ha egy év alatt nem változott. Pszichológushoz is jár, a pszichomókus azt üzente legyek türelmes...egy év türelem elég már vagy meddig várjak?
Páromnak még baja az is h pl utazhatnánk többet is mig fiatalok vagyunk, Régebben mondta bulizhatnánk többet is mig fiatalok vagyunk (havonta minimum kétszer hétvégente eljártunk) hisz mikor ha nem most, de amikor én mondom, hogy szexelhetnénk, hisz mikor ha nem most majd 60 évesen, akkor meg csak megy a cccccc.
Azt h szeretlek ugy kell kihuzni belőle. Csak akkor mondja, amikor "büntudata" van, pl mikor elmegy nélkülem bulizni. Van vmi csaj buli, ilyesmi. Ilyenekre is elmehet nincs bezárva.
Nem tudom én se hogy mit lehet ilyenkor tenni....
Ja és most kaptam 3 műszakos melót, mert nem volt más lehetőségem, ami azt jelenti h 2 hétig majdnem nem is fogjuk látni egymást 3 hétig, hacsak nem esik egybe meg esély se lesz a szexre...szép kilátások. Kiváncsi leszek ez segit e majd...szerinte lehet...
Olyan szép és okos lány :(:(:( Nagyon nehéz lenne nélküle
Mit lehet még tenni?
Bocs hosszú lett, de ezt még senkinek nem mondtam el igy senkinek nem irtam le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!