Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a kilátásaim?
Mindenképpen le kéne ülnötök nagyon komolyan beszélgetni, vagy ha nem megy felkeresni egy párterapeutát.
Ahogy olvasom a kapcsolatotoknak volt alapja, szerettétek egymást, így nem érdemes kukába dobni az egészet.
Ha így marad boldogtalan leszel és nem csodálom, ha így félsz a szüléstől is.
Mondjatok el mindent egymásnak, amit éreztek. Te is mondd el részletesen mitől félsz, mi változott és próbáljátok meg megoldani. :)
Ha érdekből és elfogadásból mész valakihez, akkor itt oldalakon keresztül nyomhatod, hogy ti szerelmesek voltatok, mikor ordit az irásodból ennek a homlokegyenes más oldala annak amit irsz.
Tudod szerintem a pénz ennyit nem kéne hogy jelentsen, az meg vérciki, hogy mindez egy 30 éves nővel kapcsolatos.
Itt nem csak nálad van ez, hanem a társadnál is. A társad sem érzésből van veled. Mindkettötöknél egyformán-érzelem nélküli a dolog.
2-eske voltam.
kedves elsö, egyre gyakoribbak a beszélgetések, de valahogy sosem jutunk dülöre. én nem akarok ebben a helyzetben csak azért gyereket, mert úgy erzem, mindenki ezt várja el tölem. egyszerüen mintha egy donor, egy méh lennék csak. elmondtam neki, hogy hiányzik a meghittség, és a tény, hogy megromlott a szexuális életünk csak megnehezíti. sok jól müködö kapcsolat is megromlik kis idöre a baba után, de jobb esetben helyre jön. nálunk egyelöre nem nagyon lenne minek helyre jönnie... ez is aggaszt.
kedves második: miböl szürted le, hogy pénzröl írok? mindketten jól keresünk, simán el tengödhetnék egyedül is, kellemes színvonalú életet élhetnék nélküle is.. mielött kritizálsz valakit, bújj bele a cipöjébe.. ez neked lehet egy vércikissztori, de nekem az életem.
A párterapeuta nagyon jó ötlet, mert ő külső szemszögből nézné az ügyeteket és rámutatna olyan dolgokat amit ti szubjektivan láttok és ezért véletlenül vagy szándékosan de elkerülitek.
Mindenképpen párterapeuta, mert ennek a kapcsolatnak van még jővője úgy érzem. :)
Ilyen kapcsolatba ne vállalj gyereket! Egy gyerek nem fogja megoldani a Ti problémáitokat - és nem is a szerencsétlen, kis védtelen gyerek dolga a felnőtt emberek elszúrt dolgait rendbe tenni; egészen más miatt születik a világra!
Mondjuk amit leírtál, abból számomra az jön le, hogy ez egy halott kapcsolat, csak szenvedés és megszokás. Viszont ha ilyen problémák vannak, ezek csak szaporodni fognak.
30 évesen fiatal vagy (a nejem 30 volt, amikor összeházasodtunk) és bőven van még pár éved egy normális társat találni, akivel szívesen vállalsz gyereket. A 30 éves kor, éppen a legjobb, legszebb kor - 30 alatt minden nő csitri szerintem :-P -, most tudsz előre lépni még, ha akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!