Milyen kilátásaim vannak?
Folyamatosan keresem a munkát gyakorlatilag napi 4-5 önéletrajzot elküldök.Nem csak a szakmámban keresgélek,hanem bármire beadom amit úgy gondolok el tudnék végezni.De már érlelődik bennem az az elkeserítő gondolat,hogyha fel is vesznek valahova (HA,egyáltalán) havi 70-90-100 ezerért,azzal mire fogok menni? Ne értsetek félre,én eddig is dolgoztam suli mellett és minden pénz nagyon jól jön,de hosszútávon nem nagyon látom a jövőmet,lennének ilyen igényeim,mint szerintem minden embernek,hogy legyen hol laknom és legyen mit ennem mert a szüleim nem fognak és nem is várom el tőlük,hogy 40 éves koromig eltartsanak.Bp-n lakok,a barátommal egy albérletre elég lenne a kettőnk fizetése,de mire megyünk havi 10-20 ezer megspórolt pénzzel,őszintén?
Eü.-s végzettségem van+felsőfokú angol nyelvvizsga és a kutyának sem kellek
Igaz,hogy tudtam mikor szakmát választottam,hogy nem ebből fogok meggazdagodni,de azt hittem legalább egy biztos állásom lesz..:S
Egyrészt jó volt kipanaszkodni magam,másrészt abban kérem a segítséget,hogy mégis mit érdemes tanulni,vagy mit ronthatok el mert már nagyon elegem van.
Én nem akarok milliomos lenni,csak valami tisztességes fizetést. És ahhoz,hogy kimenjek valahova kellene egy kezdőtőke,szóval ezért küldözgetem el mindenhova..
A végzettségem OKJ-s,de nem tanfolyam hanem 2 évig jártam suliba ,ebből 1 évet kórházakban töltöttem gyakorlaton.Akit érdekel leírom privátban pontosan mi az.
A barátom fizetése 100 alatt van, gyereket kb 8-10 év múlva szeretnék. Nem idegenkedem külföldi állásoktól sem,de nem úgy állok hozzá,hogy ott majd csak ülök a valagamon és tömik a zsebem pénzzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!