A kérdésem az :Rokkantnyugdíjbol élek mellette 4 órában dolgozom, be vagyok jelentve. Anyám aki egyedül él és van havi jövedelme (+2 testvérem), Tőlem kér szülőtartást. Mik a kilátásaim?
Istenem...Sajnálom.
Ezt bíróságon kell benyújtani.Remélem nem ítélik meg...A testvéreid hány évesek??Kiskorúak??Anyukádnak van havi jövedelme nem kérhet tartásdíjjat...Igényeljen segélyt a hivatalnál.
Ha bíróságra adják akkor nem hinném,hogy töled fognak vonni,ha a 2 testvér ott van bejelentve....
A testvérek dolgoznak,van jövedelmük??
Miért töled követel anyud????
Ha nekem se lenne akkor én nem adnék,ha testvér is van vele...Igényeljen a helyi hivatalban segélyt.x összeget fizetnek havonta.
Akkor miért töled követel???
A testvérek??Ne hagyd magad...Gondolom beteg vagy auért vagy rokkantságin.Amit tudsz megteszel dolgozol 4 órában amennyit lehet....Te magadtól ne adj hátat a dolognak.Ha akar anyukád menjen bíróságra.Ne hogy még te fizesd azt is!!!Azért ez nem így van.
Már volt bíroságon,ezért tettem fel a kérdést,itt.
Kaptam 15napot hogy reagáljak.
Azért ez durva.Miért nem kér minden testvértöl segítséget....
A hivatalban nyújtott be igényt segélyre???Miért került ilyen helyzetbe????
Tudom sok a kérdés....Ha te magad is nehezen élsz meg akkor honnan veszi,hogy tudod öt tartani???Miért nem költöztök akkor össze???Közös költségre.Te egyedül élsz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!