Mik a kilátásaim így?!? Help.
..amit élveznék és amikor boldog vagyok azok a dolgok nem viszik előbbre az életem, amik előre vinnék attól meg szenvedek:
amit egész nap tudnék csinálni ? szexelni nagyokat kajálni és a szerelmem karjaiban lenni egész nap .najó ..néha elmenni barátokkal találkozni, partizni,sportolni ..stb
csakhogy ilyen helyzet ritkán van -és bűntudatom is van mert szívem szerint így élnék
de
ami előre vinné az életem :tanulás ,munka,motivációó -útálomútálom -és ez utóbbi pedig nincs ..
Mi lesz így ? bele kéne törődni ?mert azt elmondom hogy a kettő közül egyik sincs, és már kezdek belehülyülni:(((( - a folyamatos bűntudat miatt nem tudom élvezni az életet ,a megfelelési vágy miatt meg pusztán h ne keljen később koldulni-tanulni próbálok -de nem megy ..(még angolul se sikerült ,a fősulit meg már otthagytam mert nem érdekelt)
????
..ha márírtál ,akár ihattál volna értelmeset is. Tényleg keresem a megoldást csak nem tudom mi lenne az..
valaki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!