Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem nem kíván váljak el? Nem akarok félrelépni, de szex nélkül sem?
8 éve vagyunk együtt, van egy három éves gyerekünk. Sosem voltunk teljesen összhangban a szex mennyiségét értve, de a minőséggel nem volt /nincs baj. Mióta megszületett a gyerek viszont tovább romlott a helyzet. Eleinte én sem kívántam annyira, így lecsökkent a mennyiség, két-három hetes szintre. Nem próbálkozott többször ő sem, így is mindig én kezdeményeztem.
Beszéltünk már erről. Azt mondta, hogy neki ez így jó, nem tehet ellene. Egyre jobban zavar. Mert ha csináljuk is, én kezdeményezek, és nem nagy móka olyannal lenni, akinek nincs hozzá hangulata, csak "kötelesség" a szex, vagy közte egyéb dolgok, hogy valamit azért teljesítsen...
Nem tudom hogy lehetne kb. a három hetente és heti háromszori alkalmat összeegyeztetni. Gyanítom sehogy. Legalábbis 2 év alatt nem nagyon sikerült.
Mit tennétek?
Már elmondtam neki, hogy ez nekem nem jó így. Ha nem mondtam volna lehet még ennyi sem lenne közöttünk.
Nem tudom mennyire pszichológusi probléma ez.. inkább csak eltérő igények. Mint írtam korábban is megvolt, de egy heti egy-két alkalom mindkettőnknek elfogadható volt. Nem gondoltam, hogy később romlik.
Hát az ilyen alacsony libidónak lelki és testi oka is lehet, mindenesetre zavarnia kéne őt is, hogy ennyire nem vagytok szinkronban, és neki kéne utánajárnia.
Én csak ilyen férfiakat ismerek amúgy.
Ha temperamentum kérdése, akkor nem lehet mást tenni, mint a kapcsolati formán változtatni. Én pl. mindenkinek elmondom, hogy több kedvest akarok, így aki ezt nem tudja elfogadni, nem is kezd el velem járni.
Mielőtt állást foglalnék,
azért én megkérdezném, hogy megváltoztál-e külsőleg-belsőleg,
a 8 évvel ezelőtti önmagadhoz képest??
(Nem-e azért nem kíván-e, mert elvett esetleg egy 20 kilós hosszú hajú bombázót,
most meg egy otthon unatkozó, elhízott, igénytelen fiú-frizurás, szexmániás hárpia várja egy kitérdelt tréning gatyában??)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!