Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férjem nem kíván váljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem nem kíván váljak el? Nem akarok félrelépni, de szex nélkül sem?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt, van egy három éves gyerekünk. Sosem voltunk teljesen összhangban a szex mennyiségét értve, de a minőséggel nem volt /nincs baj. Mióta megszületett a gyerek viszont tovább romlott a helyzet. Eleinte én sem kívántam annyira, így lecsökkent a mennyiség, két-három hetes szintre. Nem próbálkozott többször ő sem, így is mindig én kezdeményeztem.

Beszéltünk már erről. Azt mondta, hogy neki ez így jó, nem tehet ellene. Egyre jobban zavar. Mert ha csináljuk is, én kezdeményezek, és nem nagy móka olyannal lenni, akinek nincs hozzá hangulata, csak "kötelesség" a szex, vagy közte egyéb dolgok, hogy valamit azért teljesítsen...

Nem tudom hogy lehetne kb. a három hetente és heti háromszori alkalmat összeegyeztetni. Gyanítom sehogy. Legalábbis 2 év alatt nem nagyon sikerült.

Mit tennétek?

2012. dec. 29. 22:39
1 2 3
 21/25 tataboy ***** válasza:
Tehát akkor egy vibrátor megoldotta a problémádat?!
2012. dec. 30. 22:11
 22/25 tataboy ***** válasza:
62%
Jelen pillanatban én is megoldanám a gondjaidat! ;)
2012. dec. 30. 22:39
 23/25 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom,mitt tegyél nekem is ez a problémám sajnos,Nálunk felfogta(?),hogy ez nekem kevés,megegyeztünk a heti 1-ben,dehát az olyan is.(És próbálja megúszni ha egy mód van rá).Mindig van valami kifogás(fáradt,fej-has-lábujjfájás,hideg-hőségriadó,akármi).Nekem meg már kezd elegem lenni az indokokból,hogy ma éppen miért nem...A sok visszautasítás miatt már a kezdeményezéstől is elment a kedvem,nincs már önbizalmam és félek a visszautasítástól.Ha együtt vagyunk megpróbálja minél hamarabb letudni.

Mi sem vagyunk idősek(én 30 ő 36),nem híztam meg,nem vagyok elhanyagolt,stb.Fogalmam sincs miért van ez így,és én sem tudom mit kéne csinálnom...De szerintem nincs rendjén,hogy ennyi idősen úgy éljünk mit egy 40 éve házas hatvanas házaspár...

2012. dec. 31. 18:28
 24/25 omba ***** válasza:

Nem jó ez így, emberek. Ki lehet húzni szex nélkül, akár 50 éves korotokig is....

Nekem meg épp most tornyosulnak az olyan nők, aki 10-15 éves hiányokat próbálnának behozni....

Szóval ne törődjetek ebbe bele, hölgyeim, ami kimarad, az örökre marad ki.

2013. febr. 10. 12:50
 25/25 anonim ***** válasza:
#11: nem érdemled meg a férjed.
2021. dec. 26. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!