Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik "b-zisabb" a közfelfogás szerint?
Figyelt kérdés
A mellkas gyantázás vagy a fenék gyantázás?
(nem reprezentatív felmérés, kérlek, komment nélkül válaszoljatok)
köszi
2013. jún. 6. 19:40
11/25 ájszíjú válasza:
akkor a sportolok 90%-a meleg?
12/25 A kérdező kommentje:
jham, a komment természetesen még mindig a kedves elsőnek szólt.
2013. jún. 6. 19:50
14/25 Pretty_Fighter válasza:
Nekem egyik sem az,de szerintem a közfelfogás szerint a fenék.
15/25 anonim válasza:
Mivel még nem láttam, vagy végeztem közvéleménykutatást a kérdésben, így nem tudom, hogy a közfelfogás mi, én csupán a saját véleményemet ismerem, ezt az azonban nem kérdezted.
16/25 anonim válasza:
Szerintem nem az. Nem hiszem, hogyha lenne valakim és mondjuk egy makimajmot megszégyenítő szőrzettel rendelkezne, ellenkeznék a fenék gyantának... :) A mellkason viszont néha jól néz ki egy kavés szőr. De ha zavar, akkor szedd le.
Hogy válaszoljak, a fenék.
17/25 A kérdező kommentje:
Kennedy, a közvélemény-kutatásnak mi köze a közfelfogáshoz? :") még egy ember,aki nagyon okosnak hiszi magát, szuper.
2013. jún. 6. 21:40
18/25 anonim válasza:
Szerinted a közvéleménykutatás nem a közfelfogást térképezi fel egy adott kérdésben?
19/25 A kérdező kommentje:
Szerinted az normális, hogy állításod szerint nem ismered a közfelfogást,mert még nem végeztél közvélemény-kutatást a témában?
2013. jún. 6. 23:10
20/25 anonim válasza:
Mivel még sosem beszélgettem ilyesmiről senkivel és valószínűleg a legtöbben szintén nem, így honnan ismerné bárki, hogy mi a közfelfogás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!