Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esszét kell írnom irodalom órára, egy választott tárgyban. Én a szerelmet választottam, hogy a különböző korosztályok szerint: mit jelent a szerelem? Fiúk/Lányok egyaránt írhatnak!
Arra lennék kíváncsi, hogy szerinted, milyen a szerelem. Ha gondolod lehet testi, lelki témában kifejteni. A válaszban írd meg a nemed és a korod is kérlek.
Előre köszönöm a segítséget!
Szia!
15 éves lány vagyok :)
A szerelem szerintem abban és úgy nyílvánúl meg ha igyekszem minden szabadisőm vele tölteni, ha hiányzik ha nincs velem, és ha rossz érzésem van ha nem tudom hol van vagy mit csinál. Amikor büszke vagyok hogy velem jár, és amikor másoknak is szertek róla beszélni. Amikor a baráti beszélgetésekkor sokszór kerűl elő mert sok élmény fűz hozzá, amikor sokszor nézegetem az fb profilját xd amikor bemutatom az ismerőseimnek szüleimnek és amikor mosolygok ha rá gondolok vagy eszembe jut :)
Remélem segítettem a véleményemel :)
17/f
Egy olyan dolog amiről nem lehet beszélni, nem lehet leírni, ezt érezni kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!