Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönne hogy a pasitok karatézik és aikidozik?
Figyelt kérdés
mondjuk hogy büszkék vagytok rá a barátaitok előtt,befolyásoló tényező az hogy sportol e egyáltalán a fiú?2013. jún. 4. 19:54
21/25 anonim válasza:
lehet, hogy az edzőm se volt a legjobb, nem tudom, nem is érdekel. nem szerettem és kész. amit szerettem/szeretek, azt csináltam és csinálom is.
22/25 A kérdező kommentje:
na ez a lényeg.ha szereted csinál,de ha csinálod szívvel lélekkel..ez a lényeg, csak nem szeretem a más stílusát fikázzák.
2013. jún. 5. 18:54
23/25 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de te írtál ki provokatív kérdést. Ne neked álljon feljebb, csak mert véleményt nyilvánítottam :D fogadd el, hogy van aki másképp látja a dolgokat, vagy ha nem megy, inkább ne is írj ki kérdést :D
24/25 anonim válasza:
Amúgy visszatérve a kérdésedre, szerintem nem mérvadó tényező, hogy a "jelölt pasi" sportol vagy sem, legalább is nálam nem személy szerint édes mindegy. De ettől függetlenül büszke vagyok a páromra, a sikerei miatt és mert Európa szinte elismert, amit tud.
25/25 A kérdező kommentje:
:D nem provokatív csak érdekelt a vélemény! csak nem gondoltam hogy lesznek olyanok mint te de semmi gáz! :D
2013. jún. 5. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!