Ha valaki sportból karatézik az mennyire számít
pl:bunyóban?
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 11:47
1/6 anonim válasza:
számít, a full kontakt karatésok elég kemények tudnak lenni.
de az ilyen kataversenyeket felejtsd el.
2012. aug. 10. 12:07
2/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen szinten vagy a barna, fekete övesek persze elég kemények, jól megtanulták a dolgokat. Én zöld övesként abbahagytam, mert volt egy bunyóm ahol levertem a gyereket, nagyon felszívtam magam aztmondták olyan voltam mint egy állat. Semmi nem jött elõ a karatéból. Ha szereted, akkor hajrá irány a fekete öv! Viszont ha olyan vagy mint én, és ki tudod engedni magadból az állatot, akkor szerintem csinálj Fegyencedzéshez hasonló dolgokat, mert a nagy erõt még jobban megdobja a nagy adrenalin :D
2012. aug. 10. 22:22
3/6 anonim válasza:
Hasznos lehet, legalábbis kevésbé képzett emberek ellen.
De egy jobb bokszoló (vagy aki a boksz ütéstechnikáit alkalmazza kick/thai/francia stb.) le tud csapni.
2012. aug. 11. 18:45
4/6 Szoondiii válasza:
a legtöbb karate magyarországon egy vicc. vagy két vicc.
nyilván egy ember ellen, aki még életében nem ütött, és éppen csak félelemből akar "bunyózni" egyet, az ellen jó lesz arra, hogy eltörd az állán az öklöd. de többre nem.
aki normálisabb küzdősportot űz, el tud mozogni az felaprít egy szegény karatéjost mint tűzifát. egy komoly harcművész meg aztán.. veszélyes. ne bunyózzatok.
harcművészetből kell harcművészkedni, de nem kamu karatét, hanem normális edzést kell keresni.
2012. aug. 14. 10:55
5/6 anonim válasza:
Én az Aikidót ajánlanám mert abban nemkell megütnöd valakit ahhoz hogy levidd a földre és ahhoz pedig hogy 1 utcai verekedésben feltudd használni nagyonsok gyakorlás kell mondjuk ez természettől is függ mert ha nyugodt természeted van ilyen vagyok énis akkor hamarabb sikerülni fog de ha 1 verekedésnél elborul az agyad onnantól te már ahol éred ott ütöd :D
2013. ápr. 18. 16:57
6/6 anonim válasza:
Szerintem is sokat számít, annál aki full kontaktba nyomja.
Én is ilyen formát űzők, szerintem bunyóban tudnám használni az edzéseken szerzett 'tapasztalatokat'.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!