Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönne hogy a pasitok karatézik és aikidozik?
Figyelt kérdés
mondjuk hogy büszkék vagytok rá a barátaitok előtt,befolyásoló tényező az hogy sportol e egyáltalán a fiú?2013. jún. 4. 19:54
11/25 anonim válasza:
Velem is meg akarsz küzdeni? :)
12/25 A kérdező kommentje:
pff nevetőgörcsöt?mma egy vicc..egy az hogy az hogy az nem küzdősport hanem egy szabályrendszer te szerencsétlen.a thai box az még nem is rossz csak ott nem tanulnak meg rendesen ütni meg védekezni de nagyon sokat kibírnak.amihez nem értesz ahoz ne szólj hozzá te nyomorult divatpatkány.
2013. jún. 4. 20:32
14/25 anonim válasza:
divatpatkány? :) 10 éve kezdtem sportolni, gyerekként karatéval kezdtem, majd az évek során boxoltam, thai-oztam, mma-ztam és k1-eztem (európabajnok voltam) kétlem, hogy te többet értenél hozzá, mint én :) na puszi, te IQ bajnok karatekölyök :)
15/25 A kérdező kommentje:
pff..én is boxoltam az alap az jó volt azzal kezdtem..aztán karate..mellette kipróbáltam a thai boxot az kikeményített..az mma azt meg még mindig sz@rnak tartom...
2013. jún. 4. 21:03
16/25 anonim válasza:
ja, te az a tipikus dagigyerek vagy, aki elmegy mindenféle edzésre 1-2 alkalommal, majd otthagyja és évek múlva emlegeti a sportoló "múltját"... :DDD ismerem ezt a fajtát, most naaaaagyot nőttél a szememben, kölyök :D
17/25 A kérdező kommentje:
én is ismerem ezt a fajtát és szerintem te vagy ilyen..mi az hogy a karate lányos meg szar?azért mert te csicska voltál és nem értél el vele semmit mert b@sztál rá még nem szar..
te is csak olyan szteroidos,nagyképű,sárkánytetkós csávó lehetsz aki az izmoktól lépni nem tud de az agya helyén a levegőn kívül más nincs..
2013. jún. 5. 18:16
18/25 anonim válasza:
most nagyon nevetek :)
1. a karate igen is szar :D azért hagytam abba, mert egyszerűen unalmas és nevetséges.
2. NŐ vagyok, és nem szteroidozok. :)
3. ha már kérdést írsz ki (nagy pofával), fogadd el, hogy szánalmassá teszed magad és kapni fogsz olyan válaszokat, ami neked nem tetszik. :)
na puszi!
19/25 anonim válasza:
ja, és még valami: szerintem gondolkozz el, hogy a TE "agyad" helyén mi van.. mert a szóhasználatod elég szépen tükrözi az intelligencia szintedet :)
20/25 A kérdező kommentje:
unalmas?rossz volt az edződ...én pl. sose unatkoztam...
2013. jún. 5. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!