Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú akinek nem arra kellek csaK?
Hofi Géza így mondta :
Esze semmi ,fogd meg jól.
Vagy rossz helyen keresgélsz, vagy benned van a hiba. Mert vannak értelmes, kedves srácok.
Most nem arra akarok utalni, hogy nem vagy elég jó barátnőnek, de ha nagyon felszínes és butuska vagy, de nagyon hamar tudsz ragaszkodni, akkor a hülyébbek úgyis ki fognak használni, az intelligens srácok meg kerülik az ilyen fajtát. Ha ilyen téren nincs veled probléma, akkor nem jól választasz. Ha mindig az ilyen nagy arc, nagyon helyes, nőcsábász típusokat választod, akkor nyilván másfelé kell körülnézned.
Nézd, nem derült ki, hogy hány éves vagy, kiféle, miféle vagy. Azt tudom mondani, hogy én férfiként például soha nem "csak arra" hajtottam. Nekem mindig komoly kapcsolataim voltak, mindig törődtem a lány lelkével is és sosem csak szexrabszolgát láttam bennük.
Nem állíthatom, hogy Te lennél a hibás, sok idióta pasas is van. Amit Te tehetsz, hogy kellő komolyságot és érettséget sugárzol a viselkedéseddel, hogy a fiúk komolyan vegyenek és partnert lássanak Benned. Sok sikert hozzá.
Ha egy lány arra kell csak ,akkor nem feltétlenül a férfiakban van a hiba...
Érdekes velem még soha nem fordult elő hogy arra kellettem volna, sőt mindegyik pasim kivárta azt amíg elmélyült a kapcsolatunk mielőtt arra került a sor.
Lehet hogy rossz közegben ismerkedsz vagy nem árasztod magadból a női méltóságot, amit tisztelnek a férfiak
8-as vagyok, 9-es nagyon jól megfogalmaztad, én pont erre akartam reflektálni. És higgyétek el hölgyek, hogy mi imádunk hódítani, nem könnyűvérű nőcskékre vágyunk, akik szétcsapják a lábukat az első randin. De nagyon nem.
Én is szeretem, ha kihívás egy nőt levenni a lábáról. No nem a rejtelmes bonyolult női lélek játszmacentrikus attitűdjére gondolok, amit egy szakítás körül le tudnak művelni. (tiszt. a kiv.)
Hanem egy egészséges közelengedési folyamatra, ahol fel tudok nézni a hölgyre, ahol tudok lépéseket tenni, melyekhez sikerélmények kötnek.
Ahogy egy régi dalszövegben volt: "...minden renmdbe' rajtam, a lényeg láthatatlan, légy gyengéd, de hajthatatlan, érd el azt, hogy látni hagyjam..." Szóval értitek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!