Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan fiú akinek nem arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú akinek nem arra kellek csaK?

Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 13:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Remek kérdés mit ne mondjak.:D Biztos van.:)
2013. jún. 4. 13:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha tudsz nekik többet is nyújtani, akkor lesz. :)
2013. jún. 4. 13:28
 3/13 anonim ***** válasza:
Aki csak a szexre jó, attól mi mást lehet még várni? Sok ilyen nő van még rajtad kívül, ne aggódj.
2013. jún. 4. 13:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha csak "arra" kellesz (gondolom a főzésre gondoltál ez alatt) akkor valószínűleg jó vagy benne viszont lehet, hogy másban nem jeleskedsz annyira. Például a személyiségedből sokaknak hiányzik valami plusz. Ez persze ne értsd félre, lehet, hogy nem a Te hibád vagy hiányosságod, lehet éppen, hogy csak rossz pasikat fogsz ki. Esetleg valamiért a disznó férfiakhoz vonzódsz valamiért és a rendesebbeket nem veszed észre.
2013. jún. 4. 13:32
 5/13 anonim ***** válasza:
44%
ha tudsz főzni,mosni,takarítani,jól fizető szakmád van akkor lesz
2013. jún. 4. 13:34
 6/13 anonim ***** válasza:

Hofi Géza így mondta :

Esze semmi ,fogd meg jól.

2013. jún. 4. 13:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Vagy rossz helyen keresgélsz, vagy benned van a hiba. Mert vannak értelmes, kedves srácok.

Most nem arra akarok utalni, hogy nem vagy elég jó barátnőnek, de ha nagyon felszínes és butuska vagy, de nagyon hamar tudsz ragaszkodni, akkor a hülyébbek úgyis ki fognak használni, az intelligens srácok meg kerülik az ilyen fajtát. Ha ilyen téren nincs veled probléma, akkor nem jól választasz. Ha mindig az ilyen nagy arc, nagyon helyes, nőcsábász típusokat választod, akkor nyilván másfelé kell körülnézned.

2013. jún. 4. 13:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nem derült ki, hogy hány éves vagy, kiféle, miféle vagy. Azt tudom mondani, hogy én férfiként például soha nem "csak arra" hajtottam. Nekem mindig komoly kapcsolataim voltak, mindig törődtem a lány lelkével is és sosem csak szexrabszolgát láttam bennük.

Nem állíthatom, hogy Te lennél a hibás, sok idióta pasas is van. Amit Te tehetsz, hogy kellő komolyságot és érettséget sugárzol a viselkedéseddel, hogy a fiúk komolyan vegyenek és partnert lássanak Benned. Sok sikert hozzá.

2013. jún. 4. 13:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha egy lány arra kell csak ,akkor nem feltétlenül a férfiakban van a hiba...

Érdekes velem még soha nem fordult elő hogy arra kellettem volna, sőt mindegyik pasim kivárta azt amíg elmélyült a kapcsolatunk mielőtt arra került a sor.

Lehet hogy rossz közegben ismerkedsz vagy nem árasztod magadból a női méltóságot, amit tisztelnek a férfiak

2013. jún. 4. 13:56
 10/13 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, 9-es nagyon jól megfogalmaztad, én pont erre akartam reflektálni. És higgyétek el hölgyek, hogy mi imádunk hódítani, nem könnyűvérű nőcskékre vágyunk, akik szétcsapják a lábukat az első randin. De nagyon nem.

Én is szeretem, ha kihívás egy nőt levenni a lábáról. No nem a rejtelmes bonyolult női lélek játszmacentrikus attitűdjére gondolok, amit egy szakítás körül le tudnak művelni. (tiszt. a kiv.)

Hanem egy egészséges közelengedési folyamatra, ahol fel tudok nézni a hölgyre, ahol tudok lépéseket tenni, melyekhez sikerélmények kötnek.

Ahogy egy régi dalszövegben volt: "...minden renmdbe' rajtam, a lényeg láthatatlan, légy gyengéd, de hajthatatlan, érd el azt, hogy látni hagyjam..." Szóval értitek? :D

2013. jún. 4. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!